Pages

5. märts 2014

BITS&PIECES: HOME


Uus kuu tuli väikese, kuid väga praktilise ostuga - kuna vana kohvimasina kann otsustas alt pragunema hakata, siis ostsime uue, kuid hoopiski presskannu :) Võttis kohe vapralt koha sisse ning nüüd saab palmipuu ka veidi rahulikumalt hingata.

Mul on praegu viimastel päeval üsna kiire olnud, sellepärast ei olegi korralikke ja informatiivseid postitusi jõudnud teha, kuid loodetavasti naudite pilte ja jääte ikka minuga ka veidi vaiksemal ajal. Juba ülehomme sõidan Tartusse, sealset olemist kajastan ka kindlasti siin :) ja juba järgmine nädal on mul sünnipäev! Mõtlesin teha väikese wishlisti tüüpi postituse, aga kuna mul on ainult üks soov ja see (loodetavasti) täitub, siis kannatust - näete siis, kui ma selle kätte saan!
Aga kuna ma hakkasin jälle veidi trennitama (jee!), siis tuleb ka kindlasti paar postitust selle kohta, kas siis mu enda kava kohta, riietuste vms. 

Selline pisike tulevikuvaade siis praegu.. vahepeal peab ikka veidi tulevikku vaatama, ma üldiselt seda ei harrasta, vaid püüan hetke (oooo kui klishee lause :D), aga blogiga on siiski hea ka veidi ette mõelda.. Sest siiski.. ega ma vaid endale kirjuta :)

Okeii, olge mõnusad!

- Marili

4 kommentaari:

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign