Pages

14. märts 2014

FOODIE: PÕHJAKA

Järvamaale tulles tuleks igaühel põigata läbi Põhjaka mõisast, mis on üle-Eestilist kuulsust kogunud oma ainulaadse olemuse, menüü ja parimate kokkade poolest. Mulle meeldib Põhjaka töötajate vahetu olek ja suhtlusviis, samuti viivad sealsed toidud alati keele alla! Täna õnnestus mul seal siis ära käia ja üle tüki aja jälle liha süüa (kana ma söön, aga teisi loomi mitte enam eriti..).  Nautige pilte ja mõnusat reede jätku :) Võtan nüüd oma Disko-palli (koera) jälle kaissu ja viskan diivanile pikali, enne, kui MoePARK'i tegevused varsti maailma keerlema löövad :)

Olge mõnusad,

- Marili

hautatud lammas koorekastme ja köögiviljadega
põdrakotlet tomatikastme ja marineeritud kurgiga

Ärge siis unustage - homme kell 17, Paide Kultuurimaja - MoePARK 2014! Kõik on kohal, eksole ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign