Pages

11. märts 2014

IN MY BAG: 2014


Eelmine ''in my bag'' postitus oli eelmise aasta suvel, seega otsustasin veidi uuenenud versiooni Teieni tuua :) Kel viitsimist, see otsib vana postituse ülesse, aga ma ütlen juba praegu, et see ei ole miskit erilist :D Imestan siiani, kui valesti ma oma kaamerat käsitlesin, st objektiivi. Vaatan vanu blogi-pilte, nad on okeid, aga praegustega ei anna (minu silmis) võrreldagi. Lõpuks õppisin oma objektiivi täies mahus kasutama ja mul on selle üle väga hea meel! Loodetavasti märkate ka Teie, et üritan järjest paremaid pilte teha :)

Aga nüüd siis koti juurde - ma otsisin tükk aega suurt ja mahukat märssi, mis suudaks kanda rohkem, kui vaid rahakotti ja telefoni. Tuleb välja, et ma olen väga väga valiv ja kuna enamus mu kotte on ostetud kaltsukatest kommiraha eest ja nad on väga edukalt vastu pidanud, siis 30 eurot koti eest on minu arust lihtsalt liiga palju.. Õnneks on olemas allahindlused ja nii juhtuski, et leidsin oma koti Montonist -70% allahindlusega :)


Mul ei ole üleni musta kotti vist enne olnudki - eelistan ikka kihvte ja värvilisi (või pruune..), aga too kott võlus mind siiski ära ja need needid eeldavadki, et kott on must, selline veidi rocker-biker-chic ;)


Mis puutub koti sisusse, siis olen endiselt sama meelt, mis eelmine suvi, et kes jaksab ikka meeletult asju kaasas kanda? Seega kannan kotis vaid asju, mida tõesti kasutan. Ainukene toode, mida igapäevaselt ei kasuta, on BYS huulepulk, aga tema olemasolemine (?) tuletab mulle meelde, et ''kanna rohkem huulepulka!'' :)

Ma usun, et pole vaja igat toodet lahti kirjutada, aga kui  siiski tekib küsimus ükskõik mille kohta, siis kommentaarid teele!

Mis on Teie koti must-have tooted?

- Marili

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign