Pages

17. märts 2014

MOEPARK 2014

Esimesed 6 pilti - Mina & viimased 4 pilti - Eleriin Sild

Oi-kui-oodatud nädalavahetus läks mööda ulmelise kiirusega! Minu jaoks algas nädalavahetus küll juba neljapäeval, mil Paidesse sõitsin. Käes oli MoeP.A.R.K ja mu sünnipäeva pidustused :) Reedel nautisin küll terve päev Paide vaikust ja rahu, käisin vanaemal külas ja olin kodus loomadele seltsiks. Reede õhtul aga hakkas juba Kultuurimajas sagimine pihta, esimesed proovid ja üldine arusaamine, et mis selle aastasest MoePARK'ist oodata võib. Põhiline trall hakkas siiski laupäeval pihta, juba 9.30 olime tüdrukutega Kultuurimajas, varsti oli terve kamp koos ning liikusime oma ''pessa'' ning Raili (http://www.ilusalv.ee/) hakkas meigiga pihta, samuti tegime proovi, proovi ja veel kord proovi! Lõpuks ka nägin oma riietust ning olin super rahul! See seelik on juba (loodetavasti) minu ja ma olen juba mitu riietust peas välja genereerinud :D 

Miskipärast olin sel aastal jälle üsna närvis või pigem siiski pabinas.. Kas mul tuleb ikka kõndimine välja? Äkki ma kukun?! Jne.. Imelik, kuna eelmine aasta polnud ma absoluutselt närvis, vana rahu ise ning siis imestasin samamoodi, et mis nüüd siis juhtus?! Arvasin, et küllap olen juba MoePARK'i lavaga ära harjunud + olid mul jalas enda kontsakingad, mis samuti mugavad ja mitte-väga-kõrged. Siiski-siiski, see aasta olid mul samuti enda kingad ja lava oli küll veidi teistsugusem (ägedam!), siis mu terve kere surises ja kõhus keeras. Õnneks oli see ilmaasjata, kõik tuli väga hästi välja ja seni olen ka piltidega väga rahule jäänud :)

Ah ja muide, Mattis sai III koha! :) See uudis tegi olemise veel paremaks, olen ta üle väga väga väga uhke - kollektsioon oli väga hästi tehtud (okei Mattis, ma väga pikalt nendest lukkudest ei räägi :D) ja eriti meeldis mulle kasutatud kangas ja kuldsed lukud. Kindlasti tuleb veel üks postitus show piltidest, siin vaid veidi backstage pilte, mida mina ja Eleriin tegime. Jah, enamus pilte on Eleriinist, aga mis ma teha saan, kui üks neiu on nii armas ja fotogeeniline? Eksole?! Eleriin on ka muide blogija, selle leiate, kui vajutate üleval ta nime peale :) Rääkisime ka veidi sellest, et võiks tulevikus mingeid ägedaid koostöö projekte teha, eks siis näete kunagi oma silmaga ka!

Sünnipäevast ma eriti pikalt praegu ei räägi, kuna mul on plaanis teha sellest eraldi postitus (kingitused jne!).

Seniks aga, olge mõnusad :)

- Marili

2 kommentaari:

  1. Nii kaunis oled! Mul oli nii kahju, et ma ei jõudnud Moeparki vaatama.

    VastaKustuta
  2. Nende lukkudega pean midagi ette võtma :D Aga tore kuulda, et olid oma komplektiga rahul ja seelik on sulle broneeritud :)

    VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign