Pages

28. apr 2014

A LITTLE TOO CLOSE

Päevadel, mil otsustan ennast meikida, näen välja selline - ma ei ole veel ära suutnud õppida seda vaimustavat kontuurimist ja silmameigi tegemist, aga sellistel soojadel kevadpäevadel nagu täna, otsustasin, et üks särav-sinine lainerijoon ja ühtlane jume on piisavad :) Ehk siis täna ongi üks sinine esmaspäev!

Ja kuna pildistasin ilusa päevavalgusega, mis tumedad silmaalused nagu naksti ära kaotab, siis kaotas ta ka nagu naksti mu põsepuna ära :D Ups!


Minu üliminimaalne päevane meik : kasutatud tooted leiad SIIT + Oriflame sinine silmapliiats. Minu oma on juba iidamast-aadamast, aga sarnase leiad SIIT (toon Goddess Green).

Endiselt ootan Teie poolseid mõtteid tootearvustuste koha pealt - kui kerid paar postitust alla (või iseg järgmisele lehele), näed, et proovimist ootavaid tooteid on päris palju tekkinud. Tahaksin teada, millistest toodetest arvustusi ootate? Olen üsna kindel, et kõikidest kirjutama ei hakka, kuna siis muutuks mu blogi täielikuks arvustuse-blogiks (ja ainult seda ma olla ei taha..) Paar ettepanekut on juba tulnud, aitähh :)

Imeilusat nädala algust Teile kõigile! 

- Marili

1 kommentaar:

  1. Ilus! Mul on sarnane pliiats Bourjois'ilt. Püsib väga kaua peal ja on tagatipuks veel veekindel ka. Kuigi sinine lauvärv on üks jubedamatest (eriti veel oskamatu meikari käe all), on selline tagasihoidlik peenike türkiissinine joon ilus ja annab näole veidi särtsu ja kevadisust :)

    VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign