Pages

2. apr 2014

FOODIE: F-HOONE

F-Hoone on vaieldamatult mu kõige lemmikum söögikoht Tallinnas. Sattusin sinna esimest korda paar aastat tagasi, kui mu õde selle idee välja pakkus. Siis olin elanud Tallinnas juba mõnda aega, aga F-hoonest polnud ma mitte-kui-midagi kuulnud. Esimesel korral ei olnud mul kõige helgem olemine, seega erilist vaimustust mul ei tekkinud.. Aga tagasimineku soov oli suur, seega hakkasin seal oma kooliõega käima. Ühel hetkel avastasime ennast seal igal esmaspäeval, seltsiks imehea salat/pasta ja pokaal valget veini. Aeg lendas alati meeletu kiirusega ning samuti lendas kooliaeg mööda. Nüüd käin seal kord sõbrannadega, kord elukaaslasega, perega või ka üksi.


Miks F-hoone? Esiteks asukoht - aastaga on Telliskivi Loomelinnakust kasvanud tõeline poodide meka, kus tõesti aega veeta. Teiseks, toit on alati maitsev, teenindajad on aaalaaatiii superkihvtid (ps: mulle meeldivad f-hoone poisid! sorri tüdrukud, aga teil on poistelt paar nippi õppida!)
Sisustus on veidi boheemlaslikult lohakas, kuid samas väga stiilne ja lihtne - I like :) Olen f-hoones ka erinevatel pidudel käinud - kord haldjalikku Mari Pokineni kuulamas kui ka meeletu bassiga d'n'b pidudel ja see maja võtab kõik omaks ja sobitab ennast vastavalt olukorrale. Endalgi imelik mõelda, et samas, kus ma nautisin imehead sööki ja jooki, olen ka hoogsalt Cash Tomile kaasa laulnud.


Arvan, et enamus tallinlasi teavad seda kohta ja on seal ka korduvalt käinud, aga kes veel pole - ära enam oota :) Soovitan soojalt!

Kas keegi mu lugejatest on ka suur fänn või on ka keegi f-hoones pettunud? Arvamused on igati oodatud ja suure uudishimuga loeks ka Teie lemmiksöögikoha nimesid :) ps: ei pea asuma ainult Tallinnas.

Ilusat kolmapäeva jätku! Või on juba neljapäev? teisipäev? Paar päeva haigust ja kõik on segamini :) Hoidke ennast!

- Marili

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign