Pages

5. apr 2014

OH MY, OH MY


Blogijana näen ma päevast-päeva uusi tooteid, mida proovida tahaks. Vahepeal ei jõua ära hoomatagi, palju vägevaid tooteid turul on! Mul on õnneks väike nipp hetkedeks, kui tuleb tuhin uusi asju osta - mul on telekalaua all väikene karp, kus on peidus kõik mu küünelakid ja posu testreid. Võtsin nad ükspäev kõik välja ja imestasin ise ka, et mis pärleid seal on! Nüüd on uute toodete tuhin mööda läinud (isegi Osturalli ajal!), kuna kõik need armsad testrid ootavad proovimist. Tõsi, paljudest toodetest ei saa 100% õiget sotti vaid testrit kasutades, aga mõnest saab ka :)
Nagu pildilt näha, siis kõiki tooted ma proovima ei hakka - After Shave Palmi mul vaja vast ei lähe :D Dermoshopi toodete seas on ka Santaverde ja Dr. Hauschka mmmõnusaid testreid.
Tegin ka endaga väikese kokkuleppe, et enne ei osta ühtegi uut kreemi, kuni need testrid tühjaks pigistatud on. Kes teab, võibolla leian nii mõnegi lemmiku, mille siis täissuuruses osta :)

Mis Te arvate - kas testrist saab aimu toote tõelistest omadustest või ei?

- Marili

4 kommentaari:

 1. Esmamulje saab kindlasti kätte. Testrist üldjuhul paariks korraks jätkub kui tegemist on näiteks näokreemiga. Parem ikka kui põrsast täitsa kotis osta :)

  VastaKustuta
 2. Minu jaoks on küll testrid alati oma töö ära teinud. Kui midagi meeldinud on ja hiljem täissuuruses toote ostnud olen, on mu arvamus samaks jäänud. Kõige parem testrite juures on just see, et saab toote lõhna ära proovida (kui tegu tootega, mille sa muidu netist telliks), sest ma olen lõhnade suhtes pirtsakas... või siis lihtsalt tundlik ja valiv :)

  VastaKustuta
 3. Minul on ka terve hunnik erinevaid testreid ning peaks ka hakkama neid proovima enne, kui midagi uut ostan jälle:D

  http://mskiku.blogspot.com

  VastaKustuta
 4. Minul on küll juhtunud (näokreemiga), et testri järgi sobis suurepäraselt ja pärast toodet kasutades selgus, et ikka ei sobi.

  VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign