Pages

9. mai 2014

INSPIRATION / ALL OVER


Ma pole juba tükk aega sellist laadi postitust teinud ja tegelikult oligi mul veidi.. inspiratsiooni kriis. Vast iga blogija teab, mis tunne see on ja miks mitte ka Teie, mu armsad lugejad. Teadagi ei saa loomingulisust endast välja pressida ning vahepeal on hea natukene interneti avarustes ringi tuuseldada ning parimad palad endale ära salvestada. Lisaks salvestamisele otsustasin oma leide ka teiega jagada :) Pisut sisustus- ja moeampse Pinterestist - minu konto leiate endiselt paremalt, kui vajutate (rohelisele) P tähele.

Kui veidi muidu jutustada, siis reede algas minul küll väga väga hästi :) loodetavasti on Teil sama tore päev ja veelgi toredam nädalavahetus - eesolevad päevad on minu sõidusuund selline: Tallinn-Mäo-Türi-Pärnu-Türi-Paide-Türi-Tallinn! Ehk siis palju sõitmist ja toredaid sündmusi. Homme üritan kasvõi korraks Fookusest läbi hüpata, kus toimub uuskasutuslaat, mida aitab korraldada armas Grete Link :) Peale seda sünnipäev, emadepäev, kasuisa tervitamine (kes just Jaapanist naases) ja palju muud! Kaamerat ma kaasa ei võtnud, kuna ei jõua neid kotte vedada.. aga õnneks on telefon alati abiks, et läbi Instagrami Teid asjadega kursis hoida - kel huvi, hoidke silma peal :)

Olge armsad ja varsti olen tagasi!

- Marili

1 kommentaar:

  1. Mulle nii meeldivad sellised postitused! Ma ise olen liiga laisk, et Pinterestis selles suures pildimeres liigelda, kui siis ainult vahest väga suure igavuse korral :D

    VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign