Pages

21. mai 2014

QUICK FIX


Avastasin, et ma polnud üldse valmistunud selleks, et järsku on väljas +30 kraadi ja täielik lühikese püksi ilm. Koduste dressipükste all peitsid kaks lubivalget kepsukest.. ei tundunud kuigi ahvatlev nendega linna vallutama minna. Õnneks tuli meelde, et mul on ju kaks isepruunistuvat toodet riiulil - Avoni vaht ja Bio2You sprei. Alustasin siis vaid paar päeva tagasi nende kasutamist ja voila - eile hommikul mainis elukaaslane köögilaua taga, et oi, sa oled ju pruun! Jaa nii ongi :D Ma olen kahe päevaga saavutanud ilusa ja siiski tagasihoidliku jume, mis tundub loomulik ning kahjustab nahka vähem, kui meeletu päikese käes praadimine. Päikesevanne olen võtnud ka, nii palju kui aega on uksevahelt piiluda ja oma D-vitamiini koguse sain nende kuumade päevade ilusti kätte :)

Kasutan mõlemat toodet, kuna nad erinevad oma koostiselt - vahuga katan suuremaid kohad (jalad) ja spreiga käin üle kõik väiksemad nurgakesed ja muhud (aka põlved :D). Nagu purgipäevitusega ikka, tuleb hoolikalt kõik kohad ühtlaselt katta (esimene päev oli mul nalja kui palju, kuna veel ei teadnud toodete katvust ja olingi laiguline) ja käed tuleb otsekohe ära pesta (2-3x). 

Kuidas Teiega on? Kas kasutate ka päevitustooteid või lasete ainult päikesel nahka pruunistada? :) Ma ei väida selle postitusega, et ma üldse ei päikese käes ei päevita (viimastel aastatel küll vähem, kuna mul on paar sünnimärki, millele päike head ei tee..), aga selliseid tooteid kasutan küll esimest korda ning olen üllatunud - ilus, ühtlane ja pruun(!) päevitus kerge vaevaga! :)

- Marili

4 kommentaari:

 1. Ma olen enam kui kindel, et isepruunistavat toodet kasutades näeks ma pärast välja nagu dalmaatsia koer, seega jätan end päikese hoolde. Kontoriinimesena on küll kohati raske seda päikest püüda aga loodame ilusatele nädalavahetustele! (:

  VastaKustuta
 2. Mina olen täielik päikesejänku ja enamasti kui esimesed soojad ilmad, lähen kohe päikest võtma. Aga üldjuhul piirdubki kõik sellise 5-6 korraga suve alguses ja hiljem enam otseselt ei laiskle kuskil rannaliival. Sel aastal ostsin endale esimese kallima hinnaklassi isepruunistuva ja tunne on küll selline, et kas ongi enam vaja reaalselt päikest võtta... (:

  VastaKustuta
 3. Kui kaua Sul need isepruunistujad peal püsivad? :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Arvestades seda, et ma ei käi iga päev pesemas (ups!), siis kuskil nädal, kaks, enne kui täitsa maha koorub. Aga mul on ka komme oma nahka kord nädalas õrnalt koorida, seega võib ka varem maha tulla..

   Kustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign