Pages

2. juuni 2014

FULL OF GRATITUDE

Blogi aktiivsemalt kirjutama hakates, märkasin, et mul on tekkinud ka üks väga armas ja aktiivne kommenteerija. Ei ole ta mu pereliige või sõber, vaid lihtsalt huviline, kellele meeldib ka oma sõna sekka öelda. Tundsin ühel hetkel, et olen talle nii südamest tänulik ja otsustasin talle väikese kingituse saata. Olin tol hetkel meeletult kiindunud isetehtud kõrvarõngastesse, millel ilutsesid lihvimata ametüsti kivid. Otsisin siis poodidest sarnased kivid ja tegin talle samasugused. Nüüd jõudsid need lõpuks temani (mul võttis reaalselt pool aastat aega, don't ask! :D) ja tagasiside oli uskumatult armas :)

Tekst muutmata:

Marili, ma sain täna oma paki kätte ja päris ausalt - ma pole juba ammu mitte ühtegi pakki avades nii rõõmus olnud. Mu arvutis on juba päris tükk aega peesitanud selline pilt (pilt on all). Ja Sa võid vaid ette kujutada, kui õnnelik ma olin, kui ma just sellised kõrvakad sealt pakist välja tõmbasingi. Olen mööda poode käinud ja otsinud, aga mitte kuskilt pole leidnud ja nüüd siis lihtsalt niimoodi! SUPER-SUPER ilusad ja ilmselt mind nüüd muude kõrvakatega enam ei näegi. Ametüst on mu lemmik kivi ka.

Ta ei teadnud üldse, millised kõrvarõngad ma talle saadan, kuna ma ütlesin vaid, et pean ideaalsed kivid leidma, muud ei midagi. See pilt, millest ta rääkis, näeb välja selline:Ta tegi ka oma uutest kõrvarõngastest pilte ja nood näevad välja sellised:


Tundub, et panin täppi! 

Ma tahaksin Teile kõigile, kes siin pidevalt lugemas käite ja toredaid kommentaare jätate, kingitusi teha, aga kahjuks läheb vist liiga keeruliseks. Hea uudis on see, et praegu toimub blogis kingiloos, kus võimalus võita mõnusaid tooteid :) Leiab selle SIIT.

Oeh, ma olen ikka nii tänulik!! 

Olge paid,

- Marili 

ps: Kes tunneb, et selliseid kõrvarõngaid on siiski ta ellu vaja (nt ka teise kiviga), siis võite mulle kirjutada :) teen ehteid nii toorkividest kui ka lihvitud kividest

10 kommentaari:

 1. Ilusad kõrvarõngad!!! :)

  VastaKustuta
 2. Vau, need on äärmiselt ilusad :)

  VastaKustuta
 3. Tõeliselt kaunid kõrvarõngad! Ja muidugi väga armas tegu sinu poolt (:

  http://www.merrific.net

  VastaKustuta
 4. Väga armsad kõrvarõngad! :)

  lifeofgrete.blogspot.com

  VastaKustuta
 5. Ma kahjuks ei tea kividest eriti midagi (vaid niipalju kui Su blogist lugenud olen), aga need kõrvarõngad näevad imelised välja! :)

  VastaKustuta
 6. Nii armas tegu sinu poolt ja kõrvarõngad on imeilusad! :)

  VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign