Pages

25. juuni 2014

SUPERFOOD - COCONUT OIL

Esmalt - andestust nende ees, kellele mu pildi-postitused nii põnevad ei tundu :) aga kuidagi on nii läinud, et pildistan pildid ära, kähku arvutisse ja võrdlemisi kähku ka siia blogisse, aga pole seda vaba hetke, et ka kõike ülesse kirjutada. Seega ma olen poetanud paar sõna ja lasknud ülejäänud Teil endal ette kujutada :) Miks ma vabandan.. kuna ma ise olen nii uudishimulik blogide jälgija ning tahan teada iga pildi tagamaad - kes kus käis, mida sõi, kuidas oli jne jne. Võibolla juhtub, et ma täiendan oma kolme viimast postitust, võibolla mitte.. eks näha ole :) Olen nüüd tagasi töömail ning siin rahulikult istudes on aega kirjutada küll ja küll.. Nagu näha, olen juba selle sissejuhatusega täiesti võssa jooksnud :D

Kirjutan hoopis sellisest võrratust imeasjast nagu kookosõli!
ps: mõtlesin, et teen terve seeria : ''Superfoods'', mis arvate? Saime poodi igasuguseid uusi põnevaid tooteid.. :)


Sattusin lugema hingepeegel.ee'st artiklit kookosõli ja selle omadustest ja ohsapoiss, pikad nimekirjad lõid lausa silme eest virvendama! Olen ammusest ajast teadnud, et kookosõli niisutab nahka imeliselt, samuti sobib juuksemaskidest ja kokkamiseks. Ütleme nii, et teadsin vaid 1% selle õli omadustest. 

Eestikeelne link: http://www.hingepeegel.ee/alternatiivravi/kookosoli-kasutusvoimalusi/
Inglisekeelne link : http://www.hybridrastamama.com/2012/08/333-Uses-For-Coconut-Oil.html

Haarasin endale selle imearmsa 100ml potsiku, kuna mul on eluaeg olnud tõmme pisikese asjade poole.. kõik pisikesed tuubid, potsikud - too cute! Kinkisin endale ka nädalavahetusel pisipisikese kaktuse ja nii rahul olen! :D

Kas Teile meeldiks tutvuda erinevate supertoitudega? Ma olen neist nii tihedalt ümbritsetud ning mõtlesin, et võibolla huvitab Teidki, et mis ime toidud need siis on. Siin on väike preview uutest toodetest :) Kihvtid värvilised pakendid eksole? Neid oli kohe lust ülesse pildistada.. natukene peavalu ka, kuna peegeldus tahtis kuidagi pahasti jääda.


Pistan nüüd mõne inka marja suhu ja töötan edasi :)
Olge mõnusad!

- Marili

1 kommentaar:

  1. Jah! Jah! Jah! Kui ma Facebookis nägin, et Sa kookosõlist kirjutanud oled, siis mõtlesin kohe, et võiksid kirjutada nendest seemnetest ja muust söödavast pudi-padist (mõned postitused tagasi oli Sul pilt oma lahedast seemneriiulist). Chia seemned proovisin lõpuks ära ja kookosõli on mu rutiini lahutamatu osa, aga muu osas on suht tühi maa - tahaks midagi uut ja huvitavat proovida :)

    VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign