Pages

24. aug 2014

MINI HAUL: TIGER


Solarises avati väga hiljuti üks mu lemmikpoodidest - Tiger! Tegemist on Taani firmaga, mis on tuntud oma mugavate summade poolest (1-20 eurot, ei mingeid sente!). Ma leidsin sealt imetoredad kõrvarõngad ja kihvti mustrilise riiuli moodi asjaduse :D, mis nüüd kaunistab koridori. 

Minge ja ostke kihvte asju :)

- Marili

7 kommentaari:

 1. Nüüd ma pean Tallinnasse saama! Essiebutton Youtube'ist pidevalt näitab oma haulides, mida põnevat ta sealt jälle saanud on, mina muudkui suud vesistades unistades, et kord ka sinna poodi saan... Välismaale ei pea selleks siis enam minemagi, pood tuli ise mulle järele :D

  VastaKustuta
 2. Äähhh.. ja ma just ootasin, et Soome minna ja TIGERisse. Loodetavasti on vähemalt kaup natuke erinev siis. :D

  VastaKustuta
 3. Vaatasin täna just Lily Pebbles'i HAUL videot ning rääkis samuti Tiger'i ostudest :D Olen vist Lätis kaks korda seda poodi külastanud ning tänu Sinu blogipostitusele sain teada, et see avati nüüd Tallinnas. Peab minema ja üle vaatama, mis seal pakutakse :)

  VastaKustuta
 4. minu meelest on need hinnad seal kuni 30 eurtsi. just mõned päevad tagasi sai Riias sama poodi külastatud ja sealt kõige geniaalsem õunasüdame eemaldaja-õuna tükeldaja soetatud. praegusel õunamoosi tegemise hooajal täiesti asendamatu. ja kui nüüd õigesti mäletan, siis tsekkisin seda riiulit ka seal, aga meil juba on koridoris sarnane :)

  Maiken,
  Maikeni blogi - part of me

  VastaKustuta
 5. Ma tahtsin juba enne postituse lugemist küsida kust see ülilahe riiul pärit on. Kõrvarõngad on ka imearmsad.
  Ma pole sellesst Tigeri poest kunagi varem kuulnud ja kui seda viimastel kordadel Solarises näinud olen, kõndisin lihtsalt ükskõikselt mööda. Homme lähen kindlasti ka lähemalt uurima. :)

  VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign