Pages

23. sept 2014

SAY HELLO


Say hello to my new baby! Ma olen ülemõistuse rahul sellega ning juba mõne aja pärast lähen uuesti tatoveerija juurde oma inhale-exhale tatoveeringuid uuesti ilusaks tegema. Nii naljakas, et neli aastat on mööda läinud, kas nüüd selle ajaga olen läinud tuimemaks või siis on tatoveerimise maailm niivõrd arenenud, et valus ei olnud mul (peaaegu) üldse. Paar korda oli paariks sekundiks valus, aga no tõesti.. paar sekundit! Mu tatoveerija sai ka selle kujutisega nii kiiresti valmis, et toolis istudes tekkis tunne, et ah -- teeks siis veel midagi! :D Eks mul tegelikult juba paar mõtet on kaa, juba aastaid, aga iga asi omal ajal, praegusega läks kah neli aastat aega. 
Lemmik koht mu uuel tatoveeringul on need kaks tiny tiny tähte, kuna mul on käelaba peal samuti üks täht. Kui kellelegi on soovi, et ma oma tatoveeringutest täpsemalt räägin, siis andke teada, ma ei ole vist seda blogis kunagi pikemalt kajastanud :)

- Marili

4 kommentaari:

 1. oi kui ilus! ja sobib selle inhale'ga nii hästi kokku. Lasin ka just laupäeval enda käele ühe täienduse juurde teha, see on nagu sõltuvus juba :D

  mirjamjohannal.blogspot.com

  VastaKustuta
 2. Kirjuta muidugi, ma loeks hea meelega ja suure huviga :) Endal ka hetkel 3 pisikest, varsti plaanis üks juurde teha, mis juba mitu aastat meeles mõlgub.

  VastaKustuta
 3. Mina tahaks küll tatoveeringutest lugeda. Endal plaan lähitulevikus teha ja oleks ainult positiivne (ja julgustav!) kellegi kogemusest lugeda :).

  VastaKustuta
 4. Jaa, kindlasti räägi oma tatokatest lähemalt! Seda oleks väga põnev lugeda. :)

  VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign