Pages

9. sept 2014

UUE-MAAILMA TÄNAVAFESTIVAL 2014


Ma tegelikult ei plaaninud üldse eraldi postitust teha, kuid see üritus jättis eriti mõnusa jälje. Eelnevad kaks aastat olen sealt vaid kuskil pool tundi, sips tiir tänavate vahel ja minema. Tegelikult eelmine aasta vist isegi tsillisin seal kauem - mäletan, et ostsin ühe eriti kihvti salli ja märke. See aasta olin siis aga kaks päeva jutti, päris pikalt. Laupäeval jõudsin, kui melu oli täies hoos, rahvast vooris meeletult. Mul aga pea veidi tuikus reedesest Tjuun In peost (mis oli eeeeepiline, by the way). Istusin siis niisama murul, sõin ülihead vegan toitu ja võtsin päikest. Pühapäeval aga olin tööpostil, müütasin kõikse paremaid toorsnäkke, tuju oli hea, rahvas oli ilus ning päike säras! 
Riietus oli mul ühele korralikule hipsteri tänavafestivalile kohane - äge on see, et seda märkasid ka teised, minust tehti pilte femme.ee ja Naistelehe jaoks, seega hoidke silmad lahti - võite mind sealt varsti leida :)

Kes veel käisid? Kuidas rahule jäite? :)

- Marili

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign