Pages

1. okt 2014

PICTURE POST: CRYSTALS


Tere armsad!

Igatsen regulaarset postitamist küll, aga kuna viimased kuu aega olen lasknud elul end lihtsalt kanda, vooluga kaasa, siis samamoodi toimub blogi elu - loomulikult tunnetades ja voolates. 

Esimese pildi pealt nähtavad kristallikuulid on mu uueks lemmikuteks - millegipärast ei tunneta ma enam, et peaksin kristalle kaelas kandma - aga just neid kuule meeldib mulle väga käes hoida, nendega mašaazi teha või nagu näha, siis lihtsalt sõrmuse peale seisma panna. Mu kaks armsat on roosa kvarts ja sardoonüks. Mõlemast olen kindlasti ka varem rääkinud, seega kel huvi, see otsib :)

Vahepeal on tunne ka, et võiks maast ja ilmast lobiseda, sest tegelikult koguaeg toimub midagi, mu päevad on viimasel ajal väga pikad olnud - erinevad kohtumised, kontserdid, üritused ja olemised. Kuna ma ei pildista igalpool (või peaaegu üldse), siis tühipaljas jutt tundub mulle veider.. Lisaks ma ei tea kui elevust tekitav oleks teil lugeda inimestest, keda te isiklikult ei tunne.. No mul on mingid veidrad probleemid praegu, eks ma varsti saan üle ja aru, et see on minu blogi, minu jutud, minu tahtmised :)

Paar sündmust on juba see nädal ees - iga kolmapäevad väelaulud, homme üks fitting, siis reedel/pühapäeval photoshoot, laupäeval Pärnus emme/tütre päev :), pühapäeval hommikul Paide-Türi rahvajooks ning siis pühapäeva õhtul on Clazzis Mikk Tammepõld unplugged, seega ... oh my oh myy
Selja taga on ülitore teisipäeva õhtu, kus peale tööpäeva seiklesin Linnahalli peal, siis nautisin teeõhtut, millele järgnes Clazz ja lõpuks Kanala matused. Jõudsin kella kahe paiku koju, arvutikott alles käe otsas... Õlg oli päris läbi :)

Praegu olen seda väikest postitust juba kaks tundi kirjutanud, kuna mõtted jooksevad siin-seal, kliendid käivad jutustamas ja töökaaslased röövivad tähelepanu. Võtangi siis otsad kokku ja varsti hakkan tegelikult uut postitust vorpima (tegelikult ei tohiks lubada, kuna ma ju never ei tea, mis toimuma hakkab), aga vähemalt pildid on tehtud ja ootavad juttu kõrvale.

Olge paid, armsad ja hoidke end - mina sain tähevaatlusel veidi külma, aga peale paari tassi teed on olemine juba parem :)

- Marili

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign