Pages

16. okt 2014

WANDERING FIELDS


Pildid: Liisa Põder
Meik/soeng: Mina
Riietus: Kati Stimmer / Kristel Kuslapuu

Mul on nii hea meel, et mul on fotograafist sõber, kellega ma niimoodi klapin! Liisaga koostöö on alati nii sujuv, vahetu ja mõnus - lõpptulemus on super. Seega, kui Liisa mulle paar nädalat tagasi kirjutas, et leidis ühe kihvti asukoha, kus kindlasti pildistama tahab minna, siis olin kohe nõus - tal oli juba stilistika peale mõelnud, mul ei jäänud eriti suurt miskit teha, kui õigel ajal Paidest Tallinna tulla, meik pähe teha ning ehitusplatsile külmetama minna - Haha, nali - tegelikult ei olnudki nii külm :) Siiani olen üllatunud, ainukene koht, mis veidi külma sai, oli kõht, aga näiteks jalad - näääh, need ei tundnud mitte midagi, seega võimalus mind villaste püksikutega ringi jooksmas näha on olemas (okei okei..)

Kõiki pilte näete SIIT.

Muah!

Marili

1 kommentaar:

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign