Pages

27. nov 2014

PHOTOSHOOT: NAISTELEHT

Nagu üleelmises postituses mainisin, siis eile olin Naistelehe jaoks modelliks. Tagant järgi mõeldes läks kõik ikka väga kiiresti - moelugu tulebki kiiretest, 5-minuti soengutest ning oma silmaga näete seda juba 4. detsember :). Pildistamine oli vast üks kergemaid, kus osalenud olen - igast soengust tehti maksimaalselt 5 pilti, seega kõik käis väga kiirelt ja professionaalselt. Suutsin omalt poolt soengute vahepealselt seisukorda ülesse pildistada. Esimesel pildil on veel kari junsusid, kes enne mind stuudios ringi rokkisid.


Nendelt piltidelt pole absoluutselt tegelikult aru saada, mis soenguga tegemist on, aga õige ka, mis ma üllatust ära rikun ;) Ainukene pilt, millel on ''päris'' soeng peal on, on siin:Mul on nii hea meel, et mul on ikka tuttavaid, kes mind nii julgelt soovitavad erinevatele üritustele. Tegelikkuses otsiti eile punapäist modelli ja mitte väga paksude juustega (et juuksuril kergem oleks), aga näedsa, lõpuks otsustati ikka minu kasuks :) Kohapeal otsustati veel, et ma võiksin ka järgmine nädal modelliks minna - niisiis seangi oma sammud teisipäeval jälle Stuudio7'sse, et uus pildistamine ette võtta.. märksõnaks tätoveeringud.. ooohoo :)

Ma sain Teilt palju inspiratsiooni, et jagada ka kõige lihtsamaid igapäeva toimetusi - see blogi ju ongi minu elu, minu nägemus ja minu tegemised.  Üritangi siis aktiivsemalt seda edasi anda :)


Aitäh, et olete ja inspireerite mind!

- Marili

1 kommentaar:

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign