Pages

14. jaan 2015

3 TUMBLR FAVOURITES

Helllõu, kas keegi on veel suur Tumblr'i fänn? Ma mingi aeg läksin ainult Pinteresti peale üle, aga tegelikult mulle ka väga meeldib tumblri blogides scrollida ja scrollida.. justkui lõputu inspiratsiooni jada. Tahtsingi Teiega jagada oma kolme lemmikut, esimene neist on imearmsa Kamilla Katarina oma, kes omab samanimelist blogi, nagu ta tumblr - www.trendiruum.ee. Ma rebloggisin täna tema blogist vähemalt 20 pilti.. järjest :D 
Teised kaks lemmikut on välismaalased ning kõikide blogisse jõuate, kui vastavale pildile klõpsate! 
Minu enda tumblri blogi leiate SIIT,  sealt on huvitav näha, et ühel hetkel sai mu hipindusest täiesti villand ja siis on mõnda aega ainult mustvalged pildid või lihtsalt väga väga.. teise emotsiooniga. Nüüd üritan lihtsalt jagada kõike, mis rõõmu pakub. 

Pinterest on mul endiselt no.1, sealt jätkub inspiratsiooni aastateks, nii moe, kodusisustuse, kristallide, toidu ja muu kohta. 
Minu konto leiad SIIT.
Nüüd ülekutse Teile, armsad lugejad - jagage minuga oma lemmikud blogisid või Pinteresti kasutajaid!

Muah!

Marili

1 kommentaar:

  1. Kirjutasid, et hipindusest sai villand. Ma olen ammu juba mõelnud, et kas see hipindus oli sul lihtsalt poos? Kuna ma natuke läbi ühiste tuttavate sind tean siis olen mõelnud, et su iseloom ei ole ju päriselt üldse nii aus ja hea kui sa siin oled näidanud. Ja see hipindus tundus tõestI väga pushitud.

    VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign