Pages

13. jaan 2015

STUNNING BEAUTY BY SOUL MAKES

Ma jälgin igapäevaselt päris palju lehekülgi, olgu need siis online poed või blogid, või pigem online poede blogid :D Pooled neist on Austraalia omad ja teine pool USA'st - samuti jälgin erinevaid firmasid läbi Pinteresti - mu lemmik koht maailmas, kust inspiratsiooni koguda. Olin järjekordsel tuuril läbi lehekülgede ning silmasin, et firmal Soul Makes on välja tulnud uued ägedad tooted just kodu sisustamiseks. Oooh, ma armusin.

lingid 1 ja 2

Oonüksist ja ahhaadist seebi/ehete/mille iganese hoidjad. Kas pole mitte imelised? Ma olen jäägitult kiindunud oma puidust kristallihoidjatesse, mis on Namaste poest pärit, aga need.. kristallid, mille sisse saan panna kristallid?! I want! 
Mis mulle veel silma jäid, olid erinevad pisi-kollektsioonid erinevate poolvääriskividega, vastavalt teemale. Selle kollektsiooni märksõna on serenity ehk siis rahulikkus, selgus, tasakaal. Kivideks on püriit, labradoriit, kuukivi, ahhaat ja turmaliinkvarts.


Ma tulin just mõttele, et miks mitte hakata ise selliseid komplekte kokku panema.. hmm... See oleks ju ideaalne kingitus. Neid kollektsioone saaks ometi teha nii paljudele erinevatele soovidele - armastus, küllus, tugevus.. jne :) Olen praegu poodides näinud vaid tšakra komplekte, aga milleks peatuda seal. 

Nii et kui on kedagi, kes sellistest komplektidest huvi tunneb, kirjutage mulle :) let's make it happen.

Marili

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign