Pages

2. veebr 2015

LATELYNädal pildistamisi on möödas.. meeletu nädal! Laupäev oli vist üks pikemaid pildistamise päevi mul siiani + järgnes empsiga kokku saamine ja uues Ülemistes ringi tuhlamine - kui suur on see koht, appi! Leidsin üliägedaid uusi asju, äkki varsti näitan kaa :)

Aga nagu lubasin, siis näitan Teile pilte kaa - need kolm on sellised.. esmased, mis fotograafidele kohe silma jäid. Esimese ja kolmanda autor on Kamilla Katarina, keda võibolla teate blogist trendiruum.ee - ma jäin meie koostööga ikka meeletult rahule! meeeeeeeeeletult. Ta on ikka nii tubli:) keskmine pilt ongi laupäevast, autor on Sven Tupits, kes tegelikult polnud too päeva fotograaf, vaid juhendaja, aga ma veel ootan neid pilte. Kamillalt tuleb kaa kindlasti veel, aga ma ei suutnud mitte neid jagada.

Nüüd on käes uus töö nädal, ma olen suhteliselt väsinud, kuna ka eile ei saanud eriti puhata, vaid kolisime Namaste poodi tühjaks ning siis käisin kinos+söömas, mis muidugi on mõnusad tegevused, aga minu jaoks puhkamine on lihtsalt jalad seinale ja lebo. Aga täitsa õhtul sain seda veidi teha.. :)

oeh.. ma olen nii õnnelik! Tegelikult veidi stressan kaa, paar muutust on vast varsti elus ees, aga süda on rahul ja soe. Üritan ikka sisetunnet usaldada ning mitte lasta mõistusel mind kuidagi hirmutada või takistada.


Musid!

Marili

1 kommentaar:

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign