Pages

19. märts 2015

3 (NEW) MUSIC FAVOURITES

Kuna ma tahan, et see blogi oleks järjest rohkem minu ehtsat nägu, siis üritan killukese haaval ennast rohkem avada ning Teiega jagada :) Sain kunagi ammu ammu lugeja käest soovituse, et võiksin kirjutada oma lemmik artistidest ning kuna ma kuulan muusikat igapäevaselt, siis ei ole see eriti raske ülesanne. 

Siin on mu kolm viimase aja lemmikut - Jose Gonzalez, alt-j ja Chet Faker.

Jose Gonzaleze muusikat olen juba pikemat aega kuulanud, aga tal on hiljuti välja tulnud uus album ning see on väga hea - ei midagi üllatavat, aga vana hea tuttav Gonzalez. 
alt-j avastasin tänu Spotify'le ning nende album This Is All Yours on väga kaasakiskuv, lood Left Hand Free ja Every Other Freckle on mu igahommikused äratajad!
Chet Faker on vist enamustele tuttav nimi - tema lugu Talk Is Cheap oskab vist igaüks kaasa laulda - aga võimalik, et mitte, mulle tundub nii :D
Tema teised lood on kaa väga hea, samuti väga populaarsed, nii et kui sa ei olegi veel temast midagi kuulnud, siis soovitan soojalt. Lugu Drop The Game koos Flume'ga on the bomb! Seda ma üritan kõrgelt kaasa kriisata :D

Kõigile, kes ka Spotify'd kasutavad - mis Te lemmik playlistid on? Ma olen tänu neile avastanud nii palju head maailma muusikat, mis muidu poleks kunagi mu kõrvadeni jõudnud. 
Minu lemmikud on 1960s Nostalgia, Tranquility With a Beat ja Feelin' Good. Töö juures kõlab tavaliselt Your Favourite Coffeehouse või siis Indiast inspireeritud helid.Siia ka üks eriti mõnus remix, üks vanemaid Jose Gonzaleze lugusid, Killing For Love. Enjoy :)Marili

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign