Pages

9. märts 2015

OH MY, I'M ALIVE/ update post

Hei hei, kõik armsad. Ma olen nüüd peaaegu 3 nädalat blogist eemal olnud ning mul on lõpuks aega Teiega jutustada! Samuti on mul pilte näidata, videoid ja muud infot. 

Niisiis - kus ma olnud olen? 21-28 veebruar seiklesin ma Itaalia mägedes, suusatasin, kukkusin, sain päikesepõletuse, aga nautisin ikkagi meeletult, mägesid, sööki, seltskonda. Ma filmisin tegelikult ka ühe armetuima vlogi ever, nimelt viimasel suusapäeval otsustasin, et ohooo, ma võiks ju filmida! :D Nii tobe, ma tean, aga ma usun, et ma panen need klipid ikkagi kokku ja näitan Teile, vähemalt endal on seda tore vaadata, kuidas ma oma põlenud näoga metsa all jutustan.

Peale reisi tulin kohe uude töökohta - enne reisi otsustasin, et Ökopoega on nüüd kõik ning nagu niuhti paar päeva hiljem oli mul uus töökoht, nüüd olen väga värskelt (täna lausa esimest ''ametlikku'' päeva) Telliskivi Loomelinnaku Universiaal Universumis :) Niiet kõik, kellel vähegi siia poole asja, tulge öelge tsau! Eelmine nädal käisin sellega seoses paar päeva õpipoisiks ning nagu ütlesin, siis tänasest olen täitsa uhkelt ja üksi siin toimetamas. Kõik, kes mind natukenegi tunnevad, teavad kohe, et see elu ja melu siin on täpselt mulle - pean silmas üldiselt Telliskivi ala :)

Samuti olen käinud erinevatel pildistamistel, üks oli nädal aega tagasi, mis viis selleni, et ma olen nüüd (lõpuks) modelliagentuuris! Võttis see aega oma 10 aastat :D, aga nüüd siis on lood nii. Ma olen südames oma valikuga väga rahul, olen mitmeid agentuure läbi käinud ja uurinud, aga ükski pole õige tundunud.

Rääkides photoshootidest, siis neidki hakkan ridamisi siia postitama, kohe, kui õhtul oma arvuti taha saan. Ma usun, et Teile meeldivad need, ehk olete Instagramis ka mõnda pilti näinud, aga oi, neid on veel :) aga juba varsti!

Mis veel uudist? Oma kolimisest ja uuest tädi ametist ma juba rääkisin, põgusalt. Ahjaa! MoePARK on see laupäev, 14. märts. Uskumatu, kuidas aeg ikka lendab, alles ma olin nõus õhtujuht olema (kuskil oktoobri kuus) ja nüüd see ongi.. see nädal! Ulme! Sellega seoses on mul see nädal üsna toimetamisi täis, kaasõhtujuhiga kokkusaamine, stsenaariumi paika saamine, kinga otsinud, riiete kätte saamised, reede õhtul Paides pikad proovid.. aga niii ägeeee :) Tulge siis ikka võimalusel vaatama eksole! Ja isegi mitte mind, vaid ikka koolinoorte rasket tööd ja eriti khuule moekollektsioone.
Ma ise kannan Tallinn Dollsi kleite, mis on ohoho amazing :)

Ning tegelikult on mul ju reedel sünnipäev - armas 23 tuleb nüüd ette. Ohoo, I'm old :)

No nii, nüüd sai küll Teid asjadega kurssi viidud, lisan siia veel ühe video, mille Kamillaga tegime, see on minu meelest päris tore ja naljakas, loodan, et Teile meeldib! Ning nagu ikka, ootan tagasisidet, et kas rohkem videoid filmida ning mis teemal? (ps: mul tegelikult juba täitsa kaamera ootab, et filmida! mulle hakkas see väga meeldima)


 Aga musikalli kõigile, aitäh, et ikka ja jälle käite siin pesas mu tegemisi piilumas, luban, et nüüd on siin ka rohkem materjali, mida vaadata :)

Marili

3 kommentaari:

  1. Kust on Marili Sinu see "käega" sõrmus pärit?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Poest nimega Parfois - Roccas esimesel korrusel, The Body Shopi kõrval :)

      Kustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign