Pages

10. apr 2015

LUNCH WITH BLOGGERS & OOTD


Eile oli eriti mõnus vaba päev - keskpäeval käisin Tallinn Craftory's ehteid tegemas, sõin lõunat F-Hoones, edasi läksime Kamilla Katarinaga shoppama ning saime Sandraga blogist sandrelle.net kokku, et jutustada blogimisest, blogijatest, üritusest jne jne. Oh, kuidas mulle meeldib blogijatega koos arutada erinevatel teemadel, see annab mulle nii palju inspiratsiooni ja motivatsiooni olla veelgi veelgi parem ning tublim. 
Eks me lõpuks genereerisime seal päris palju ideid, mida teha võiks, aga nüüd siis tuleb lihtsalt neid hakata tasapisi ellu viima.
Sõime me kohvikus Kohalik, mis on üks mu kindlaid lemmikuid Tallinnas ning see kord ei pidanud kaa absoluutselt pettuma - võtsin hummuse koos saia ja juurviljadega - it was heavenly! Teised piigad võtsid mõlemad koorese kanapasta, mille kohta ma samuti ühtki halba sõna ei kuulnud :)

Tagasi koju jalutades kasutasin juhust ning lasin Sandral minust paar pilti teha, et näidata mu järjekordset ''ülipõnevat'' riietust, aga kuna see blogi on otsene pilk mu ellu, siis näete ka mind, täpselt sellisena nagu olen - veits lohakas selline :D

aaanyway, ma olen lõpuks terve (jehuu!) ning täna õhtul lähen Blissi, kus toimub reiki tutvustusõhtu ning õhtu põhiteemaks on kristallid ja maagilise maailmaga suhtlemine. Tõotab tulla väga põnev :) Kas oleksite ka näiteks huvitatud postitusest selle ürituse kohta? Andke märku!

Sall, jalanõud, kaabu - H&M; teksad - vintage; kampsun - Reserved; jakk - Seppälä

Nautige oma reedet ja algavat nädalavahetust :) juba pühapäeval loodan Teid kõiki Foody Allenis näha, kallistada, jutustada, pilte teha ning shopata!

paid,
Marili

4 kommentaari:

 1. www.sandrelle.net10. aprill 2015 12:39

  Jaaa, kindlasti kirjuta reiki tutvustusõhtust. Ja kui järgmisel korral veel mõni selline lahe asi tulemas on, siis võid mulle ka öelda. Olen kogu aeg mõelnud, et tahaks sellistel õhtutel käia, aga ei ole ühelegi üritusele "käppa" taha saanud. Kohalikus oli tõesti kõik väga mõnus, mul hea meel, et just seal kokku saime. Ja no muidugi näed sa nendel piltidel võrratu välja, võiksime teinegi kord outfite pildistama minna. :) Pai!

  VastaKustuta
 2. Nii head pildid!! Ja nii hea söök!! :D
  -P.
  My blog: BOWTIE DIARY

  VastaKustuta
 3. Ma ei paneks seda ülipõnevat jutumärkidesse, sest tõesti väga kihvt outfit on (: Kõik need salli-kinnaste-kampsuni erinevad mustrid töötavad nii hästi koos.

  VastaKustuta
 4. Väga sheffid outfiti pildid! Ma pole nii häid outfiti pilte veel kellegi blogis näinud. Muidugi su riietus on ka üle prahi. :)

  VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign