Pages

6. apr 2015

MÄRTSIKUU LEMMIKUD!

Ma ei ole kordagi veel sellist ''kuu-lemmikute'' postitust teinud, kuid vaatan ja ootan igakuiselt oma lemmik juutuuberitelt just seda videot! Niiet otsustasin, et ka mina ju saan seda teha, kahjuks video jaoks ei ole mul veel piisavalt häält, seega märtsi kuu lemmikuid näete piltide vahendusel :)
Ma pole kindel, kas mul iga kuu selleks materjali jätkub, kuna ma vahetan oma meigi/hoolduse asju üsna harva välja, kuid kes teab :)

JOOK

Alustame siis kõige kergemast asjast - lemmik tee! Mul on selline tunne, et ma pole elus ka nii palju teed joonud kui viimase paari kuu jooksul. Meil on kodus väga palju peeneid ja vähem peenemaid teesorte ning minu vaieldamatu lemmik on Hampstead Tea Fennel Liquorice - see sisaldab lagritsa juurt, piparmünti ja fenkoli seemneid ja see on niiiiiii maitsev! Ma ei oska seda eriti kirjeldada, aga mulle meeldib kõige rohkem, et peale igat lonksu jääb magus maitse keele tahaotsa :D See on nii veider, aga nii maitsev! Mina ostan enda tee Solarise Biomarketist.


NAHAHOOLDUS

Järgmised lemmikud on tõeliselt asendamatud - neid kolme kasutan iga hommik ja iga õhtu. Sain küll nad alles kuu keskel, sünnipäeva paiku, aga võin kindlalt väita, et minu näo naha on nad viinud uuele tasemele - kvaliteetne näohooldus on ikka midagi muud, kui odavaid ja suvalisi kreeme näkku määrida. Õppisin selle lõpuks ära ning ei lähe enam kunagi keemiat täis potsikute peale :)
Ja kuigi mul on terve elu tõesti hea nahk olnud, siis kui mina juba näen muutusi, siis mis veel nendel, kellel on veidi probleemsem nahk!
Kõigile ei pruugi Dr.Hauschka sobida, aga selle jaoks on neil müügil testrid, mis ei oleks õnneks väga väikesed, vaid täitsa korralikud, et saaks aru, kas see toode sobib või mitte :)


MEIK

Veel mõningad kuud tagasi oleksin õhinaga rääkinud oma lemmik jumestuskreemist, peitekreemist, puudrist, põsepunast jaaa nii edasi :) Kuid praegu olen tagasi läinud ''vana-mina'' juurde ning kannan väga minimaalselt meiki. See tähendab, et võibolla kord kuus värvin huuled ära või panen ripsmetele tušši (nagu täna). 
Ühel pildistamisel, vist oli jaanuari kuus, katsetas jumestaja mu peal üht oranzikat huulepulka ning ma armusin koheselt! Ma olen ise kandnud vaid kas tumetumepunast või sellist.. lillakat-roosat varjundit. Oranz oli minu jaoks täiesti uus ning ma imestasin, et miks ma seda enne proovinud polnud!
Mõnda aega hiljem, tehes tüüpilist tiiru Solarise toidupoes, nägin neid BYS'i pulki. Teadagi on BYS väga väga odav firma ning ma ei ole nendega väga sõber... Aga siis jäi silma see pulk, selle värviga ning ma mõtlesin, et okei, 3 eurot selle peale kulutada on ok!
Ja oohohooo, kui ok see oli - see pulgake tegi pika puuga ära kõikidele teistele, katvus on super, peale kandmine on väga väga kerge ning püsivus samuti võrdlemisi korralik :)
Värvi valik oli neil kesine, aga mu silmad nägid ainult seda värvi ning muud polnud vajagi. Seega soovitan neile, kes otsivad midagi lõbusat ning soodsat, millega kiiresti nägu särama panna.


RIIETUSESE/OUTFIT

Selleks on lausa kaks asja - seljakott Broadway'lt ja seelik H&M'st. Ma ei oska nende kohta midagi rohkem erilist öelda :D Kotti kasutan iga päevaselt, sinna mahub ideaalselt ära märkmik, värvilised vildikad, kaamera, telefon, võtmed, suur posu kõige suvalisemaid asju ever ja vajadusel veel toidukraami. Tubli pisike :)
Seelik on lemmik oma materjali ja lõike poolest - ma olen muidu kandnud kas maksi kleite ja seelikuid või siis pliiats seelikuid. Selline skater-lõige oli ühel hetkel hullult populaarne, aga mul ei tekkinud tunnet sellega kaasa minna ning nüüd siis! Nüüd ma muud ei tahaksi kanda, kui seda seelikut :D (tegelikult ootan juba suve, et siis jälle rokkida maksi-pikkustes).

pilt: Kamilla Katarina


 MUU

Lemmiklugu - Alt - J - Every Little Freckle
Lemmik Spotify playlist - Cali Chill
Lemmik seriaal/show - Never Mind The Buzzcocks
Lemmik toit - Kõik, mida Jüri kodus teeb
Lemmik inimene - ei suuda valida kolme vahel - Jüri, Kamilla ja Eliise (ehk siis elukaaslane, sõbranna ja õelaps)
Lemmik blogi - Blog By Getri Mitt
Lemmik sündmus - MoePARK 2015 - mu esimene õhtujuhtimise kogemus:)

Lemmik muster - ANANASSSSIIDDD!

Mul on täpselt selle sama mustriga üks imeline kimono, mis ei ole siia blogisse veel jõudnudki. Aga uskuge - ta on kaunitar!
 
Pattern by Dan Hallett


Nüüd on Teie kord! Tahan teada kõikide lemmikuid, ükskõik mis vallas :) Ning kindlasti jäi mul midagi põnevat mainimata, nii et loeksin huviga!

paid,
Marili

ps: ärge unustage, et see pühapäev on blogijate turg Foody Allenis! Nii tore oleks seal ka oma lugejaid näha :) Facebookis leiad ürituse SIIT!

1 kommentaar:

  1. www.sandrelle.net6. aprill 2015 18:25

    Nägin seda ananassi-pusa H&Mis ja kohe lõik peas märguanne tööle, et "Mariliii". :D

    VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign