Pages

30. apr 2015

ORCHID BEAUTY + BLOGI SOOVITUS


Viimased paar nädalat on mu ellu tagasi toonud inspiratsiooni ja tahte jälle õmblema hakata. Võib olla on see Teil meelest läinud või äkki Te ei teagi - ma olen hariduselt rätsep (stilist), aga viimati olin masina taga vist kaks aastat tagasi. Nüüd siis tõin õmblusmasina Paidest Tallinna koju ning esimene projekt (kuigi ühe kleidi ümber tegemine.. algus ikka) on juba olemas. 

Just Paidest saan ma väga palju inspiratsiooni - iga kord avastan enda toast uusi detaile, mis pilku püüavad. See kord oli selleks akna laual olev orhidee - see on seal juba pikemat aega olnud, aga enne ma pole seda niimoodi imetlenud, kui nüüd. Selle kuju ja vorm, värvid.. õrnus.

Veidi uurimustööd tehes tuli esile palju disaine, mida orhideed on inspireerinud looma. Imelised, eksole? 

Siis mul tuli meelde üks tumblr blogi, mille samuti avastasin mõni aeg tagasi - blogi täis võrdlevaid pilte, mis näitabki ideaalselt, kust tuleb inspiratsioon moedisainiks - enamus muide, on loodusest, sest loodus on imeline! lõputu allikas

Blogi ise leiate SIIT.

rohkem loomingulisust,
paid

Marili

3 kommentaari:

 1. Arrrrrmastan orhideesid!!

  VastaKustuta
 2. Oo kui lahe, kas Sinu poole vôib ka tellimustöödega pöörduda?:)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Veel ma sellist ülesannet endale ei võtaks, aga kui juba enesekindlam olen masina taga, siis miks mitte :)

   Kustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign