Pages

26. mai 2015

BLOGGERS CHILL + OOTD

Peale teist blogijate turgu, mis toimub.. eee.. ammu!, jäime grupi tüdrukutega kuidagi suhtlema ning tekkis facebooki vestlus, mille Kamilla armsasti ristis Blogipiigadeks. Eile siis saime lõpuks üle väga pika aja jälle kokku, koosseisus mina, Piia, Kamilla, Emilia (ja Sandra, kes tegelikult kahjuks ei saanud tulla). Me saime kokku Ristikheina kohvikus, mis asub Pelgulinnas, Ristiku tn 57. Väga armas koht, soovitan kõigile :) Küll on ta aga päris pisike, nii et suurema seltskonnaga võib kitsaks minna.

Piia võttis sooja salati kinoa, suitsupardi ja punase apelsiniga, mina ja Kamilla jäime magusalainele ning hiljem võttis Emilia puljongi uputatud muna, juurviljade ja karaskiga. 

(ulme prillid ER Boutiquest - ainueksemplar Eestis)

Pole vist ime, et me jutustasime kuni kohvik kinni pandi - ühiste huvidega inimestel jätkub seda juttu ikka kauemaks, kuid eile tegelikult niivõrd blogimisest ei rääkinudki, saime üksteisega palju rohkem tuttavamaks ning see teeb mulle vaid siirast head meelt.

Enne koju minekut lasin end kiirelt ülesse jäädvustada, kuna kandsin oma üht lemmikut jakki, mis häbiväärselt vähe seljas on olnud! Samuti näete mu uut KUMA iludust, mille hiljuti kingiks sain :) Minu absoluutne lemmik kõikidest nende liblikatest, aga oma sinise iludusega olen ka rahul, mul on tunne, et nad koos moodustavad täiusliku paari.
Pildid minust tegi ikka Kamilla.

Jakk - kaltsukas; kampsun, püksid, jalanõud - H&M; kott - Broadway; Liblikas - KUMA

Minu kullapaid leiad nende blogidest:


Järgmine üritus, kus ma loodan neid jälle näha, on 11.juunil toimuv Blogiauhindade jagamine, mis toimub Butterfly lounges. Mina olen aru saanud, et kõik on oodatud, st ka lugejad :) Äkki siis seal näeme?

Mul on veel Teiega laupäevaseid pilte jagada, aga ma ei jõua eriti nende töötlemiseni kuidagi, ma nüüd püüan siis uuesti.

paid,
Marili

2 kommentaari:

  1. Su jakk on üliiikhuul! :) Täpselt sulle loodud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eksju! Mulle tundub sama, sellepärast olin eriti õnnelik, kui seda ühes suvalises kaltsukas silmasin :)

      Kustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign