Pages

27. mai 2015

CITY SMART

 Seelik H&M (leiad siit) ; Jalanõud H&M (leiad siit); Jakk, väga vana - Seppälä

Too seelik sai ostetud umbes kuu aega tagasi, kui ma ükskord (järjekordselt) H&M's ringi tuulasin. Kuna ta oli mõnusalt soodsa hinnaga, vaid 9.99, siis kiirelt ta mu kappi lendas... Ja alles eelmine laupäev tuli ta sealt uuesti välja. No kohe mitte ei osanud seda millegagi sobitada, selga pannes tundus see alati ebamugav ning liiga ahistav. See on ka arusaadav, kuna tavaliselt kannan vaid lendlevaid seelikuid. Tegelikult on tegemist väga mugava seelikuga, kuna ta on pehme, mõnus ja veniv, ainult sammud peavad veidi pisemad olema, kui muidu :) ma juba vaatasin, et hmmm.. too halli värvi on ka ilus, saaks erinevate kirjude pluusidega sobitada! :D See on väga tihti nii, et kui mulle midagi meeldima hakkab, siis ma tahan seda erinevates värvides - nii on mul kodus identsed püksid, ühed halli ja teised musta värvi. Peaaegu oleksin tumelillad ka ostnud, aga õnneks tuli mõistus pähe (loe: kindlasti ostsin midagi hoopis ebavajalikumat).

Mul on täna erakordne lobisemise isu, aga hoian end praegu tagasi, et see postitus veidralt laialivalguv ei oleks.

olge paid,
Marili

1 kommentaar:

  1. Nii ilus! Ja see seelik on ikka cool, tubli tüdruk, et ära ostsid!
    -P.
    BOWTIE DIARY

    VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign