Pages

21. mai 2015

IMELISED PRUUTKLEIDID FT. Free People

Okei, üks on kindel - ma ei hakka veel abielluma. Aga kuna viimasel ajal on blogimaailmas pulmad nii aktuaalsed (Anna abiellub varsti, samuti Mariann, Emilia-Elizabeth teeb sel suvel lausa kaks pulmapidu ning Triinu kihlus hiljuti), siis mullegi on kõiksugused pulmaga seotud asjad armsaks saanud. 

Nägin eile/üleeile Free People uut pulmakataloogi ning suu vajus lihtsalt imestusest maani! Ma tean, et FP on täpselt minu stiili, kuid et ka need pulmakleidid mind täiesti ahhetama ja ohhetama võtavad - ma polnud selleks valmis :D. 

Kleitidel on kõigil oma nimetus ning minu lemmik on muidugi peaaegu kõige kallim :) Jätan iga pildi all kleidi lingi, et saaksite huvi korral täpsemalt uurida.

Lady Wren gown  3072,44 .-
Lola set  1404,54 .-
Lilian gown 3511,36.-

Need ei ole kindlasti igaühe maitse, kuid kes mind natukenegi tunneb, see saab aru, miks mu süda 50x kiiremini tuksuma hakkas.

Ma tahaks hoopis teada Teie lemmikuid pulmakleite - mis stiilis, mis lõikega... :)?

paid,
Marili

6 kommentaari:

 1. Need kõik on täpselt sulle ju, eriti esimene! Ma ei ole liiga palju oma "ideaalse pulmakleidi" peale mõelnud, aga mulle tohutult meeldivad sellised elegantsed ja lihtsad pikkade varrukatega kleidid. Muide, lõbus lugu, eelmisel aastal kukkusin rattaga ja sain küünarnuki peale suure koleda armi. Pärast kukkumist ütles mu ema üpris kurvalt, et nüüd pean ma ju pikkade varrukatega pulmakleidis abielluma...
  -P.
  My blog: BOWTIE DIARY

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Just see esimene.. röövis mu südame :) ja kusjuures, alles aasta tagasi mulle meeldis vaid täiesti ilma varrukatega lõige, selline printsessikas, aga nüüd ma näen vaid pikki varrukaid! Ning sulle sobiks ka kindlasti pikkade varrukatega kleit :)

   Kustuta
 2. Jaaa mina olen see viimane, pikad varrukad on minu teema. Seega nii armas sinust, et minu peale mõtlesid :)

  VastaKustuta
 3. Jee, nii tore, et teile ka meeldivad :) ning see viimane kleit tõesti sobiks teile mõlemale, Getri ja Triinu.
  kallid!

  VastaKustuta
 4. Vau! Ma kujutan ka Triinul seda viimast väga hästi ette ja Sinul esimest. See esimene on üldse niiiiiii ilus, et kuku pikali. Tahaks niisama mõnusal suveõhtul sellega rannas ringi kulgeda. (:

  VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign