Pages

18. mai 2015

KINGITUS JOIK'ILT


Seda ei juhtu tihti, kuid vahepeal saadetakse mulle kingitusi firmadelt ning hiljuti sain kirja firmalt JOIK, kes soovis mulle saata uue sidruni & vanilje kehakoorija. No ausalt, mis mul selle vastu saaks olla :) Reede õhtul käisin pakil järgi ning täna õhtul kavatsen selle koorija käiku lasta. 

Lõik reklaamist: JOIK uus kehakoorija suhkru ja mineraalirikka meresoolaga koorib tõhusalt, eemaldab surnud naharakud ja uuendab nahka. Naha niisutamisele aitavad kaasa koorijas sisalduvad vitamiinirikas astelpajuõli, kakaovõi, sheavõi ja oliiviõli. Mahe tsitruse-vanilje lõhn tuleb eeterlikest õlidest.

Karbis oli veel paar testrit, näole, kätele ja kehale. Näo omad võin vabalt kellelegi anda, kuna ise kasutan endiselt vaid Hauschka asju ning ei näe põhjust neid välja vahetada. 
Joik'iga on mul olnud eelnevalt suhteliselt negatiivsed kogemused, nende näoõli ei teinud mulle üldse head ning ausalt öeldes pärast seda ma nende toodete poole ei vaadanud. Nüüd aga uus võimalus ning juba lõhna järgi meeldib mulle see kehakoorija väga väga! :)

Milliseid tooteid Joik'ilt oled proovinud? Meeldisid/ei meeldinud?

paid,
Marili

2 kommentaari:

  1. Mul on Joiki vaarika kehakoorija ja seda on jätkunud nii-nii kauaks. Siiski saab kõik hea ükskord otsa ja varsti ta otsakorral ka on, aga siiski.. by far parim kehakoorija, mida ma kasutanud ja kindlasti tahan järgmisena mõnda muud Joiki valikust proovida. Vähemalt minu vajadused saavad rahuldatud ja pärast koorimist on nahk hästi niisutatud ka pealekauba, nii et kreemi ei pea panemagi. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Vot mulle ei istunud see üsna õline tunne peale koorimist, ei tekitanud tunnet, et nüüd olen puhas. Pigem nagu õline siga ootab ahju minemist :D Hahahaaa. Aga mõnus lõhn jäi kehale hiljem küll tükiks ajaks, nuusutasin enda käevarsi koguaeg

      Kustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign