Pages

8. mai 2015

UUED ARMSAD ASJAD!


On reede ning ma lõpuks suudan siia blogisse midagi kirjutada. Mis toimub? Miskine täielik error, mis takistab blogimist. Error siis mu ajus, õnneks mitte arvuti või bloggeri endaga seotud. Olen aga tähelepannud, et mõningad blogijad on sama lainel, mis mina, küllap praegu on siis veidrad tähtedeseisud.

Ma vist oma .. muredest.. tahan terve postituse kirjutada, nii et hoiame tänase positiivse ja värvilisena :) Teie ees on viimase aja ostud/kingid!

Esimese pildi peal on näha kahte pluusi, mille skoorisin täna Humanast. Värviline tie-dye (ise värvitud) maksis 5 eurot ning must top (mis on ümber ja nabani - sobib ideaalselt ühe mu seelikuga) maksis 3 eurot. Ma läksin tegelikult otsima halli maikat, mille ümber teha, aga kaltsukas ei saa midagi sellist kahjuks teha - otsida midagi kindlat. Ma leidisin küll sarnaseid, aga ei midagi ideaalset. Aga nende kahe pluusiga olen väga rahul :)


Järgmised iludused on lihtsalt nii kaunid, et ei raatsi kandagi. Imeline peaehe H&M'st (4.99), mis muudab iga riietuse momentaalselt haldjalikuks ning pehmeks ning juba aastaid laineid löönud ajutised tätoveeringud, mis on suve must-have! Pood, mis neid müüb, avatakse juba väga varsti ;) Siis kuulete lähemalt!


Need fantastilised esemed sain kaa täna kätte - nimelt võitsin ma kingiloosi (hurrraaaa)! Merlin blogist Merrific.net tegi eriti suvise ja värvilise kingiloosi, ma osalesin, sest miks mitte? Ma küll pole mitte kunagi niimoodi midagi võitnud ja näedsa! Võitsin! Ma olen nii õnnelik, see kleit (pärit Romwest) on mulle peeeeeeaaegu täpselt paras - külgedelt kavatsen veidi sisse võtta ning see KUMA liblikas.. oh see armas liblikas. Ma tean, et Te kindlasti olete neid juba blogides ja instagramides nii palju näinud, aga teate - need on lihtsalt nõnda ilusad! 


Liblika all on kangas, mille täna Abhakanist ostsin - sellest sünnib midagi.. kindlasti.. varsti :)

Ma loodan, et saite natukene kevadist inspiratsiooni - ma üritan oma august kähku välja ronida ning rohkem asju Teieni tuua.
Andke märku, kas sellised postitused on oodatud ning olge ikka armsad!

paid,
Marili

4 kommentaari:

 1. Oh sa armas imepisike inimene! Söö kommi, kosud natuke ;)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Sõin peaaegu kõik kommid ära, kuni Jüri avastas need ja kadunud nad olidki :D

   Kustuta
 2. Nii imeilusate värvidega postitus! Jään juba ootama, mida imelist sa sellest kaunist kangast välja võlud :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Aitähh! Praeguse idee kohaselt tuleb sellest kas kleit või pikk-pikk kimono :)

   Kustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign