Pages

4. juuni 2015

FOOKUSES: KOLM SIBULAT


Eelmisel aastal peaaegu samal ajal tegin oma esimese postituse selle toidukoha kohta ning nüüd siis uuesti. Restoran Kolm Sibulat asub Telliskivi 2 ning olen sinna aasta jooksul vaid kaks korda jõudnud. Ei tundu vist, et see mu lemmikute hulka kuuluks, aga tegelikult ma väga palju väljas söömas ei käigi ning see ei asu kodule lähedale, et sealt niisama möödaminnes sisse piiluda. Vahepeal tuleb ta mulle jälle meelde ning teisipäeva õhtul sai seal mõnusasti õhtustatud :)

Piltidel näete kanašnitslit, kuskussi ja rooma salatiga, pardifileed pastinaagipüreega, siis nuudleid soolakrevettidega ning üht eriti mõnusat šokolaadikooki koos passionikreemiga. 
Ma olen päris ausalt selline tegelinski, kes valib ühe asja menüüs välja ning kui see on ka hea, siis ma eriti muud mitte kunagi ei telligi. Nii on Vapianos, kus tellin vaid ühte salatit, pastat või pizzat ja paljudes muudes kohtades ning (kahjuks) ka Kolmes Sibulas - need kohapeal valmistatud nuudlid koos muna ja paljude marineeritud köögiviljadega viivad lihtsalt keele alla! See ei ole muidugi parim toit kohtingu jaoks, eriti kui need on ühed esimestest - kuna ma söön seda rooga vaid pulkadega, siis see maailma graatsilisem ei ole :D Eelmine kord oli tükk tegu, et söödud saada... Õnneks see kord käisin perega, nii et polnud muret seal vaikselt nokitseda ning vedelat muna pulkadega püüda.

Point see, et ma ei oska tõesti isiklikust kogemusest öelda, kas kõik toidud Kolmes Sibulas on head, aga kõik, kellega seal käinud olen, on vaid kiidusõnu lausunud.
Interjöör on seal endiselt mõnus, teenindajad naeratavad ning vähemalt nuudlid on sama head kui aasta tagasi (võibolla isegi paremad). Maitse poolest on ta üsna mahe, nii et kes soovib sarnast rooga, aga vürtsikat, sel soovitan hoopis Foody Allenisse sammud seada :)

Hinna klass on 4-19 ehk siis üsna keskmine. Avatud E-L 12-23 ja P 13-21 ning kel huvi, see planeerigu juba praegu käiku, kuna terve juuli kuu on Sibulapere puhkusel :)

Mul ausalt öeldes tuleb neid pilte vaadates uuesti nuudlite isu... :D

Kes veel Kolme Sibulat fännab?

1 kommentaar:

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign