Pages

3. juuni 2015

KOHVI-KOLMAPÄEV!Hei- hei armsad!

Terve juunikuu jooksul toon Teieni iga kolmapäev veidi kohvi uudiseid koostöös Coffee In'ga. Tegelikult mitte uudiseid, vaid pigem oma lemmikuid ja mittelemmikuid, mida kuu ajal jooksul proovin. 

Kuna käes on juba juunikuu (hurraa!), siis väga palju kuuma kohvi ma ei armasta. Tegelikult mulle meeldib jääkohv ka keset talve, kuid saabuvate soojade ilmadega läheb neid kohe eriti palju :) Mu üks lemmikuid on juba paar aastat olnud Caramel Latte frappe - kui midagi kuuma tahan, siis on üsna kindel valik ka tavaline Caramel Latte, kuna üks on kindel - minu kohv peab olema magus! Nii on see olnud juba aastaid ja tegelikult eluaeg (kui olin alles titt, siis vanaema andis mulle ka kohvi, kuna tahtsin ka juba täiskasvanud olla - see kohvi oli siis tilk kohvi, räigelt piima ja suhkrut). Nüüd joongi tavaliselt karamellikastmega kohvijooke, kuhu ei pea suhkrut enam lisama ning valin pea alati sojapiima või mõne muu taimse piima. 

Eile proovisin vahelduse mõttes hoopis Chai Latte frappe'd ning esimesed paar lonksu olin oma valikus täiesti pettunud, kuna see tundus liiga vürtsine, aga tegelikult oli see nii heaaa, mmm :) soovitan absoluutselt kõigile, kelle lemmik on Chai või Chai Latte, proovida selle jääkohvi versiooni!

Mis on Teie lemmikud kohvijoogid? ning kust saab parimat kohvi (Tallinnas)?

Pai,
Marili

6 kommentaari:

 1. Ma olen ilge valevorst :D Eelmine nädal kirjutasin, kuidas mina joon ühe kohvi nädalas, ja ma ei tea, mis on juhtunud, aga see nädal juba kolm tassi joonud. Ma ei tea, mis kiiks mul nende kohvitasside jälgimisega on, aga tundub, et selle caramel latte frappe peab ka ära proovima :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ma olen üsna samasugune, kui keegi küsib, et kas ma joon kohvi, siis ma pööritan silmi ja ütlen, et eeeeee ei, ainult rohelist teed :D aga tegelt lürbin hea meelega jääkohvi.. koguaeg :D

   Kustuta
 2. Kohviga ongi täpselt nii, et annad sõrme ja võtab terve käe, Mari-Liis :D
  Aga Sinu kohvi postitusi, Marili, jään ma nüüd põnevusega ootama, sest meil tundub üsna sama maitse olevat, ehk leian ka miskit uut, mida proovida (:

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Soovitan seda Chai Latte Frapped! Ning eile jõin Cappucino frappe'd, mis oli ka väga hea :) aga ma nüüd tahan proovida tavalist frapped aga näiteks erinevate siirupitega :) Eks siis varsti kuuled/näed!

   Kustuta
 3. Hei, toredad pildid! Kuidas selle peegelpildi efekti oled pildil saanud?

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Aitäh sulle! Kasutan selleks Photofiltre't, kus teen pildist koopi, pööran teistpidi ja siis kopeerin algsele pildile juurde :)

   Kustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign