Pages

14. juuli 2015

HEXAGON SHELF from Tiger


Lubasin eile, et näitan Teile oma uut kihvti riiulit, mille Tigeri poest soetasin ja siin see on! Unustasin, et olin pildid kiirelt peale ostu juba ära teinud :D
Praegu meeldib ta mulle täpselt sellisena, aga seina peale panekul võtaksin selle sinise tausta tagant ära (või värviksin üle)

Rääkides kodusisustusest, siis lippasin eile peale tööd Coca Cola Plaza kõrval olevasse Home Disaini Poodi, kuna meenus, et seal võib mulle meelepäraseid sisustuselemente olla. Käisin seal viimati tõesti.. aasta aega tagasi ning minu silma järgi on kõik täpselt samasugune! Samad roosad buddha pead, purgid, maalid, titetoa asjad jne. Kahju! Inpiratsiooni ma sealt igatahes ei saanud ning otsin edasi ägedaid poode. Üks toredamaid on õnneks mul paari sammu kaugusel, Telliskivis. Homeart pood, millest ammu ka pikema postituse tegin (näed SIIT), on siiani mu lemmik sisustuspood, juba sellepärast, et iga paari nädala tagant tuleb sinna palju uusi tooteid, nii et isegi mul, kes mitu korda nädalas seal käib, on alati midagi uut vaadata!

Nagu näha, siis mul on öökapil palju vidinaid - Kuma liblikad, Uus-Meremaalt toodud imeilus käevõru, mu kristallide/mantrade märkmik, kaitseingel, puust käed, mis hoiavad telefoni või väikeseid ehteid, kristallid (kuukivi&jadeiit) ning kaelakee Universumist. 

Mis Teil öökapi peal on?

Paid,
Marili

3 kommentaari:

  1. Minul on öökapil mu õe meisterdatud väike sahtlitega karbike,mille peale ma kusjuures alles nati aega tagasi panin need sinu kingitud kivid. ja siis ritta laotud mõned küünelakid seal karbi kõrval, siis mul on öölamp, hunnik patsikumme ja lõkse, maššaasi selline nubludega julla. Ja veepudel kaa, eriti suvel! :)
    Minu arust see tagus on just tore, annab vähe erksust ja rõõmsameelsust juurde (you know me, all about the colours :D )

    VastaKustuta
  2. Siis ma ikka nägin sind vist ükspäev Tigeris :) Kiirustasin mööda ja taga ruumis jäin mõtlema, et keegi väga tuttav oli vist, aga sa ju värvisid juukseid ja kiiruga ei viinudki kahte otsa kokku. Igatahes juuksevärv on sul imeline :)

    VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign