Pages

13. juuli 2015

OBSESSION: HOME DECOR

Hei armsad, mõnusat esmaspäeva!

Mul on viimased paar nädalat tõeline sisustus-maania peal olnud ning täna jagangi Teiega natukene pilte, mis mind inspireerivad. Nagu näha, siis võlub mind praegu valgus ja helgus - mõni aeg tagasi meeldisid mulle hästi tumedad toonid, palju kangaid ja mustreid, selline tõeline eksootiline hipi-pesa. Praegu sümpatiseerib pigem boheemlaslikud detailid, aga üldmulje on pigem hele ning valgusküllane. 

Kõik pildid on pinterest.com'st.


Praegused vaba hetked arvuti taga veedan ainult urbanoutfittersi lehel, avastasin nende kodu osakonna mõni aeg tagasi Pinterestis aega veetes ning peale seda saatis mulle Kamilla erinevaid linke sealsetest kaupadest ning nüüd ma ainult ohhetan ja ahhetan - enamvähem kõike tahaks sealt! Osa pilte, mis postituses on, ongi nende kodulehelt. See eklektiline retro-boho-hipsteri stiil meeldib mulle praegu ülekõige! Samas ei istu mulle teesklemine või asjade paigutamine ''moe pärast'', ala kui sa miskit Buddhast ei tea, siis pole mõtet tema kujusid koju igale poole pista. See vaid näide, mida lihtne võtta :)
Juba skoorisin Tigeri poest endale sarnase kuusnurkse riiuli, mida eelviimasel pildil ka näha. Ainult 7.- ning praegu kaunistab ta mu öökappi. Varsti näete pilte kaa!

 Urban Outfittersi kodulehe leiate SIIT ja veel inspiratsiooni leiate minu Pinteresti lehelt SIIT.

Kuna ma olen praegu sellisel suurel loomingulisel lainel ning kavatsen mingeid asju ise meisterdama hakata, siis võib oodata ka siia blogisse mõningasi DIY postitusi või siis veelgi rohkem inspiratsiooni postitusi, loodan, et Teile meeldivad need :)

Mis on Teie lemmik sisustuspoed, nii internetis kui tavapoodide näol?

paid,
Marili


4 kommentaari:

 1. Nii mõnna...ma tahaks, et mul ka oleks selline hubane feeling kodus aga ma lihtsalt ei oska! Asi on ilmselt ka selles, et mul peab kõik ühesugune olema, joone peal jne :D Ma läheks hulluks, kui mul oleks selline kapp kodus, nagu esimesel pildil :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Mis sind seal esimese kapi peal siis nii häirib? :D

   Kustuta
  2. No see, et see on nagu prügimäelt koju toodud :D Ma saan aru küll, et taodeldud on seda vintage stiili aga see näeb veits liiga räpakas välja.

   Kustuta
  3. Aa, seda mõtlesid, okei. No see ei ole ka 100% minu stiil, värviksin selle üle ja paneksid uued toredad kapinupud näiteks!

   Kustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign