Pages

10. juuli 2015

PINK NATURE


Pildid ühest pühapäevast, mis oli peaaegu juba kolm nädalat tagasi. Käisime looduses kivide peal möllamas (no Jüri ronis nende peal, mina pildistasin igat rohuliblet ja liigutust), nautisime loodust ja mina ammutasin eriti palju loodusejõudu :)

Ma olen viimasel ajal blogis niivõrd vähe olnud ja veelgi vähem midagi öelnud. Mulle tundub endale, et mul on nii kiire, kuigi tegelikult töömaht on sama... Ei tea, üritan lihtsalt vähem arvutis olla, inspiratsiooni on iseenesest nii palju, tõeline loomiseaeg on praegu. Üritan juba varsti teieni tuua erinevaid inspiratsiooni kollaaže, praegu on mul huviorbiidi all kodusisustus, niiet selle teemalisi jutte ja pilte on oodata :)

Loodan ,et Teil on endiselt kõik imeline, kui puhtake, siis mõnus, kui töötate nagu minagi, siis ... mõnus :) Ilmad niikuinii pole kadedust tekitavalt soojad :D

paid,
Marili

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign