Pages

9. sept 2015

LAYERED AUTUMN


Vahepeal veab nõnda, et näed Tuulit poest mööda tuhisemas ning avastad, jess, mul on kaamera kotis! Sain siis natukene vanalinnas eputada ning saate ka teiegi mind natukene näha.. Tahaksin nii palju rohkem igasuguseid pildistamisi teha, kas siis miskit ägedat ja kunstilist või lihtsalt outfiti pilte, nagu need siin. Aga aga.. kui pole pildistajat, siis pole ka pilte. Õnneks Tuuli ütles, et ta on iga nädala algus linnas, nii et ma pean hakkama asju planeerima niiviisi, et siin blogis ikka rohkelt ilusaid pilte oleks.

Riietus on lihtne, kihiline, soe ning minu arvates väga ''minulik'' - veidi kiiksuga, aga ka klassikaline.

Paid teile ning loodetavasti tuleb varsti see sügisene inspiratsioon ka blogisse.. Praegu olen veidi ''meh'' selle koha pealt, isegi blogi kinni paneku peale olen mõelnud, see tundub praeguse aja populaarne teema, aga minu põhjused ei ole selles, et kardaksin nii väga, et olen oma isiklikku elu liialt jaganud, pigem see, et kas mul on midagi Teile pakkuda... Aga ei hakka sellist otsust emotsiooni ajel tegema, see blogi on juba üle 8 aasta mul olnud ning väga veider oleks, kui teda enam poleks.

Marili

8 kommentaari:

 1. Nii kihvt! Mulle meeldib sügise saabudes see kihiline riietumime :)

  VastaKustuta
 2. Nii mõnna! Sügise võlu ongi sallid, kampsunid jne! Me like!

  VastaKustuta
 3. Aaa, ja ei pane sa midagi kinni!!

  VastaKustuta
 4. Noouu, ära sa oma blogi kinni küll pane! Ma just hiljuti olen mõelnud, et sa oled viimasel ajal täiega arenenud ja loodan, et sul on suur ja tore blogitulevik. Ja ära muretse selle pärast, et blogis pole piisavalt postitusi või piisavalt tihedalt vm. Minu arust sinu blogi tugevus ongi nii suur omanäolisus, et kõik muud asjad võivad kõrvale jääda.
  Ole tubli :)
  -P.
  BOWTIE DIARY

  VastaKustuta
 5. Igavaks on küll läinud siin... 😞 võiksid mõneks ajaks kinni panna küll ja kui jälle tuhin peale tuleb, siis võid alati jälle lahti teha

  VastaKustuta
 6. Mulle meeldib väga su blogi ja oleks väga kahju, kui sa paneksid selle kinni :( Väga meeldib, et eristud teistest blogijatest. Käsitled esoteerikaga seotud teemasid ja oled üldse väga väga omanäoline. Räägi nendest teemadest, mis sulle endale väga meeldivad ja huvi pakuvad. Soovitan ka videosid teha, kuna need on olnud alati väga huvitavad. Võiksid rääkida ka modellitööst- kuidas sattusid esimest korda modellitööle, kuidas modelli tööpäev välja näeb, mis on selle töö head ja vead jms.

  VastaKustuta
 7. Ma olen nii palju blogi kinnipanemise teemalisi postituste pealkirju näinud aga pole viitsinud neist ühtegi veel lugeda. What's up with that, keegi seletaks? :D Igatahes rumal jutt suhu tagasi ja mina olen ka alati valmis abikätt pakkuma pildistamises!

  VastaKustuta
 8. Nii mõnnad pildid. Ja viimased neli rida kustuta kohe heaga ära. Nii mõnus on siin lugemas-vaatamas käia, pole hullu, kui harva, ongi erilisem. Ole tubli! :*

  VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign