Pages

13. okt 2015

2 FILMISOOVITUST

Mu filmimaitse on läbi aastate üsna lahja..ei, see pole õige sõna. Bland, maitsetu, seda pidasin silmas. See tähendab, et võisin vaadata tundide viisi mõttetuid romantilisi komöödiaid, kus kõik teod ja laused on suhteliselt ettearvatavad ning lõpp on ju ometi kõigile teada?! Õnneks on mu kõrval alati olnud väga toredad kaaslased, kellel on palju parem filmimaitse, kui mul. Viimase aasta jooksul olen vaadanud filme, mille peale poleks ma ise mitte kunagi tulnudki, üks meeldejäävamaid on Paprika (IMDb link), mis on kreisim, kui minu kõik hullumeelsed unenäod kokku panduna! 

Igatahes, täna on mul kaks soovitust - üks midagi komöödia armastajatele ning teine draama ja actioni austajale. Mõlemad filmid ajasid mind korralikult nutma!

The Secret Life of Walter MittyKel muidu Ben Stilleri pärast tavaliselt filmid vaatamata jäävad, siis seda filmi tõesti soovitan. Puuduvad piinlikud naljad ja napakas storyline, pigem saad lummatud erinevatest kaadritest, kuna enamus filmist on ülesse võetud Islandil. Miks ma siis nutsin? Üks põhjustest ongi need looduskaadrid, mis koos muusikaga tekitasid imelise tunde, lisaks juurde Ben Stiller tegelaskuju isiklikud probleemid ja nendest vabanemised. Nii inspireeriv, mul tekkis soov otsekoheselt võtta pass ning istuda järgmise lennuki peale ja minna kuhu iganes! Sinna hulka veidi pereprobleeme, armastust, kõvasti kõvasti eneseotsinguid ning ongi käes super elamus!

Southpaw


Seda filmi poleks ma ise vist kunagi vaatama läinud, aga thank god for boyfriends, sest see oli samuti tõeline elamus. Esiteks, super näitlejate kogu - Jake Gyllenhaal, Forest Whitaker ja eriti armas Oona Laurence, peretütre rollis. Film näitab poksija elu kõrghetkest kuni absoluutse nullini, kust ta siis vaikselt välja roomama hakkab. Ma hoidsin vähemalt 3x pisaraid vägisi tagasi, sest muidu oleksin, kõva häälega, nagu laps tönnima hakanud. Palju näeb ka poksimist, nii et kes seda üldse ei kannata, siis... pigista silmad sel ajal kinni ning vaata see film ikkagi ära! :D See on seda väärt.

 Mis on Teie (viimase aja) filmi lemmikud?

paid,
Marili 

3 kommentaari:

 1. "Walter Mitty" on niiii hea! Ma vist ka ikka nutsin lõpuks... kuidas muidu? :D

  BOWTIE DIARY

  VastaKustuta
 2. Ooo, Walter Mitty on niiii äge! :D Ja selle teise filmi peab panema järjehoidjasse. :P

  VastaKustuta
 3. Jaa, jaa, jaa Southpaw! Isegi kerisin kinokava vaadates sellest tuimalt mööda, et "ah järjekordne tüüpiline poksifilm", aga sõber siiski sundis mind endaga seda vaatama ja absoluutselt ei kahetse. Ma täiesti süümekateta lahistasin mitmeid kordi nutta. Ma ei tea, kas see on imelik või mitte, aga mulle meeldib, kui film minus väga suuri emotsioone tekitab, siis lausa naudin seda nutmist. :D

  VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign