Pages

26. okt 2015

FASHION WEEK HOBO LOOK

Hei hei armsad! 
Uus nädal on jälle alanud ning sedapuhku eriti ilusa ilmaga. Homme lubab juba halli ja pilvist, seega kel täna võimalust, minge kindlasti õue jalutama, aga kin-dla-sti! koos mütsi ja kinnastega - tuul viis mind peaaegu teel tööle ära :D 
Aga okei, aitab ilma juttudest. Meenutamaks eelmist reedet, on mul teile näidata oma riietust, mis oli lihtsamast lihtsam - juba armsaks saanud hall kleit ning comebacki tegi Vaip! Lisaks minu väljakasvanud roosad juuksed (millega mul on love-hate suhe hetkel, kaldun selle poole, et nad veel lühemaks lõigata enne reisi.. või siis tagasi tumedaks värvida? Samas on mul üsna palju roosat ja lillat värvi,  mida võiks veel pähe panna. Ühesõnaga, mulle meeldib väga see välja kasvanud look, mis pole kindlasti enamuste teetass, aga ma pole kunagi hiilanud ideaalselt poleeritud välimusega ning praegune annab kuidagi mingit veidrat vunki juurde... ah ma ei tea! :D)
ning kokku saabki ühe paadialune chic (jep, ise tituleerisin) outfiti.

Käisime Emilia ja Kamillaga Erinevate Tubade Klubis, Mattis Meekleri ja Anna Verschiku ühiskollektsiooni esitlusel. Emilial oli kaasas oma armas. värskelt esimest sünnipäeva pidanud, kutsa Bibi, kellesse ma koheselt ära armusin! Seega meil oli üks tore piigade koosolemine :) Mul oli nii hea meel neid näha, kallid teile neiud!

Fotod ja edit: Kamilla Katarina

Uskumatu, et käes on oktoobri viimane nädal! Kuidas Te selle pimedusega harjunud olete? Mul on selline tunne, nagu ma poleks mitte kunagi talvel elus olnudki, kuna see aasta ma lihtsalt ei suuda ära harjuda! Nii nukraks teeb see pime aeg ja nüüd veel kellakeeramisega on kell 17 pime! Juba! :D
Mulle lihtsalt ei meeldi eriti pimedal ajal väljas liikuda, ma ei ütleks, et pimedust kardan, aga prrrr, Tallinn ei ole mu lemmik pimedal ajal!

Kodus on mõnus, põletame küünlaid ja viirukeid ning olemine on eriti romantiline ja tore. Eile õmblesin magamistoa jaoks ka pimendava kardina, kuna hoovis olev oranz tänavavalgusti on eriti tüütu ning mõjub unekvaliteedile. 

Okei, ma juba liialt lobisen lihtsa outfiti postituse all. Olge mõnusad,
Marili

3 kommentaari:

 1. Leidisn juhuslikult selle postituse, aitäh, et mainid meie kollektsiooni!

  VastaKustuta
 2. Kuidas näeb välja pimendava kardina õmblemine? Mul oleks ka vaja, aga ei tea kuidas. Kas see on lihtsalt kuidagi eriti paks kardin?

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Hei, selline eraldi kangas on nagu pimendav, seda on erinevates värvides saadaval. Mina enda oma ostsin Tartu mnt Kangadžunglist. Nad on üsna kallid, nii et kui plaanis, siis soovitan veel sel nädalal vaatama minna, -50% on kõik asjad! Aga muidu õmbled nagu ikka, mina vuristasin 3 m kardinat ära nagu niuhti :)

   Kustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign