Pages

23. okt 2015

KUNST KUI TERAAPIA - II tund


Eile oli teraapia II tund ning see kord oli palju rohkem ise nokitsemist, kui arutlemist. Mulle sobivad mõlemad, kuigi selles seltskonnas tunnen end üsnagi turvaliselt, seega jagamisesoov on suurem, kui tavaliselt. 

Tegime ridamisi ülesandeid ning alguses ei tundunud osa neist kuidagi seostuvat, aga ära tehtud nad kõik said. Alles hiljem, analüüsides, sain päris palju heureka momente. Võib olla kursuse lõppedes olen nii julge, et panen oma terve loo siia kirja :) Veel on natukene vara selleks, ma arvan. Aga igatahes, palju on mu sisemuses juba muutunud, eelmise tunni toega sain oma emaga läbimurde punktini, rääkides talle asjadest, mis mind juba 6 aastat painanud on. Nii et kõik liigub vaid paremuse poole. Olen nii tänulik endale, et lõpuks selle kursuse välja valisin!

Piltide pealt on näha, et eile alustasime iseenda raamatu tegemist. Raamat sai eesnimelise pealkirja ning minu oma natukene sisaliku kaunistusi. Siis pidime suure paberi peale tegema ühe täpi, ükskõik kuhu. Seejärel tegema täiesti omal ette nägemisel 23 täppi veel (st mina tegin 23, sest täpselt nii vana ma olen) ning hiljem ühendasime need ära. Minu täppidest sündis Oskar, lumerebane. Pidime Oma loomast ja sõpradest/vaenlastest muinasjutu kirjutama ning hiljem tegema vigade parandust, asendades loomade nimed hoopis omadussõnadega, mis neile pärast muinasloo kirjutamist pannud olime. Omadussõna taha tuli enda nimi, niiet Oskarist sai Arglik Marili. Terve see lugu tuli hoopiski minust ja mu erinevatest iseloomu omadusest (nt arglik ja põikpäine), mis oli nii naljakas, ma tõesti arvasin, et kirjutan toreda muinasjutu rebastest, sisalikest ja pingviinidest, aga hoopiski enda raskustest tunda armastust ja kuuluvust. Väga huvitav ülesanne!

Järjest põnevamaks läheb :) Järgmine kord juba 5. november!

paid,
Marili

2 kommentaari:

  1. Sa oled seda kindlast varem juba maininud, aga kes seda teraapia tundi korraldab? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kusjuures, võib olla ei olegi kirja pannud, aga Tallinna Rahvaülikoolis käin :) ja juhendaja on Mall Tamm

      Kustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign