Pages

9. okt 2015

KUNST KUI TERAAPIA - Kursuse I tund


Eile hakkas siis kaua oodatud kunstiteraapia kursus, mille esimene tund toimus eile õhtupoolikul. Kokku saime mina ja 11 teist naist ning juhendaja Mall Tamm, et rääkida emotsioonidest, eriti keskendusime vihale. Pidime joonistama pildi oma vihast, siis pildi inimfiguuri peale erinevad piirkonnad, mis muutuvad seoses vihaga (ülemine pilt - mina joonistasin silmad ja pisarad, pähe tulevad punased nooled (sümboliseerimaks peavalu) ning pisipisi süda, sest kui on viha, pole armastust. Veel pidime joonistama pildi oma vanemate tülist.

Tund oli väga huvitav, eriti jälgides oma keha ja emotsioone, ma olin vähemalt 3 korda nutma puhkamise äärel, kuna pidime meelde tuletama erinevaid lapsepõlve mälestusi, mida ma väga meenutada ei tahaks. Samuti tõi pisarad silma mu ''viha'', pigem on mul sees palju kurbust, süütunnet, ebakindlust ja valu. Loodan väga, et kursuse lõppedes on mul selgem pilt endast ning oma sisemusest ning emotsioonidest.

Võtsin oma moodbooki kaasa ning kirjutasin paar asja ülesse, mida näete viimasel pildil.

II tunni teema on dialoog oma looga (minu lood). Mulle väga meeldib, et koos on toredad naised, õhkkond on väga soe ja sõbralik, kõik jagasid eile väga isiklikke ja emotsionaalseid lugusid endast ja oma perekonnast.


Ma loodan iga tund kas või ühe pildi teha, et saaksin Teid oma teekonnaga kursis hoida :)

paid,
Marili

1 kommentaar:

  1. Ma usun, et selline teraapia võib väga kasulik olla :D

    VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign