Pages

8. okt 2015

URBAN KIRBUTURG 2015


Eile toimus kaua oodatud Urban Kirbuturg Telliskivi Loomelinnakus! Kohal olid paljud Eesti ägedamad blogijad (jep, ma ka! :D), muidu kuulsad ja toredad ning samuti palju palju toredaid noori, kes tulid oma riidekappi tühjendama. 

Üritus oli üsna meeleolukas, mul vedas, et nii toredad piigad (ja toreda Rauno Pello) endale ümber sain. Jagasin stange pinda Merliniga (http://www.merrific.net/) ning selja tagant leidsin Teele (http://teeelem.blogspot.com./) ja tema tore peika Meelis (kolmekesi me keskmisel pildil olemegi). Natukene kaugemal pesitsesid koos Sandra (http://sandrelle.net/) ning Pille-Riin (http://genefic.blogspot.com./), kelle ma muuseas esimest korda ära nägin! :)

No neid inimesi oli tegelikult veel ja veel, ütleme nii, et blogijate koorekiht oli kohal (Iti, Anna, Britta jne). Mina ei jõudnud ise mitte kellegi laua juurde, seega mul pole õrna aimugi, mida keegi müüs ning kas ma oleksin midagi tahtnud, aga kuna ma hoian praegu kokku meie Londoni reisi jaoks, siis ongi mul hea meel, et pigem teenisin, kui laristasin. Ühe topsi kohvi siiski ostsin, aga see oli tavalise piima ja valge suhkruga, seega lihtsalt puhas surm! :D (okei okei...)

Inimesi käis (vist) päris palju, mulle tundus, et nad vajusid pigem selle suure saali peale väga laiali, sellist möllu, nagu meie eelmisel blogijate kirbuturul oli, ei olnud. Siiski sain paljudest asjadest lahti ning päris palju asju annetasin hiljem ära kaa.

Paar miinust oli kaa - see muusika, mida mängiti, oli lihtsalt NII vali ning väga ühte laadi (ma saan aru, et urbanturg, urban muusika, mnjah, aga ma vaevalt kuulsin inimesi, kellega vestlesin.. that's not cool). Samuti oli ruum suhteliselt jahe ja pime. Ma küll kuulsin, et eelmine aasta olevat sama kõva muusika olnud, nii et all cool, see on nende stiil, mina lihtsalt olen korralik vanaema juba, kes hindab mõnuat rahulikku muusikat või üldse vaikust - sellise rahvahulgaga niikuinii tekib meeletult suminat.

Siiski, siiski, ma olen ääretult õnnelik, et mind kutsuti, kuna kokkuvõttes jäin ma rahule nii müügi, koha ning seltskonnaga. Tänks Kätriin ja JJ-street ning järgmise korrani ;)

Kes Teist kohal käis? Mida ägedat ostsite?

Paid,
Marili

6 kommentaari:

 1. Mõelda vaid, minuta Sul polekski tänast postitust ilusate piltidega kaunistada olnud :D Ja seltskond oli tõesti 5+!

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Sul on nii õigus! pildid tulid tõesti nii toredad :)

   Kustuta
 2. Hehe, ja mina korrutasin seal mitu korda, et nii hea muss xD

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ka mina tatsusin mõnele asjale kaasa (kui lasti oldschool Christinat ja Justinit), aga nuu mul ongi väga teine maitse :) Tore, et sulle meeldis - seda vägemam kindlasti oli!

   Kustuta
 3. Hei! Pole väga teema kohane küsimus, aga kust sa endale nii ilusa juukse värvi said ?

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Hei hei, raske seletada, see värv on järgnev tulemus: blondeerisin, värvisin roosaks (kulus ja värvisin uuesti, nii 3x), siis väga heledale roosale panin lilla värvi peale (Joico Amethyst Purple, Salon+ müüb neid) ja siis pesin umbes 2-3x ja siis ongi selline :) aitäh kaa! Ps: see lilla värv püsib hullult palju paremini peal kui roosa..

   Kustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign