Pages

1. nov 2015

LEMMIK HOMMIKUSÖÖK!


Täna tundub olevat üks uimasemaid ning vaiksemaid päevi... Olen samuti mõnusalt kodune, plaanin varsti juukseid värvima hakata, kuid enne jagan teiega oma viimase aja lemmikut hommikusööki!

Niisiis, tegemist on müslipuruga. Ülal on näha veel algset segu, kuid peatselt peale piltide tegemist läks see purustajasse (blenderisse? :D). Tulemuseks peen tolm (''dust''), mida süüa koos banaani viilude, granaatõuna ning kaerapiimaga :)


Esmalt tuleb vormi panna kaerahelbed, pähklid ja seemned ning lasta neid 10-15 minutit ahjus röstida. Siis lisada vabal valikul marju ja puuvilju (kuivatatud), meie lisasime veel kakaod, jahvatatud kohvi ning apelsinikoort. Siis kõik läbi segada ning nagu eelnevalt mainisin, purustajasse ning voila! Hommikusöök olemas! 

Sellest vormitäiest saime 3L purgi silmini täis. See on meie teine purgitäis ja seekordne tuli palju parema maitsega. Eks iga kord tekib parem arusaam, mida rohkem lisada ning mida vähem. Ma olin esimesel korral väga väga skeptiline, põhimõtteliselt sõi Jüri kõik ise ära, aga nüüd on see mu kindel lemmik! Koos värske graanatõunaga on see lihtsalt nii maitsev ning kauaks ajaks kõhtu täitev. Samuti on see palju odavam, kui kogu aeg erinevaid müslisid poest osta!

Proovige järgi :)

paid,
Marili

2 kommentaari:

  1. A miks pulbriks peab tegema? Niisama ju ka hea. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei peagi :) Meile meeldib nii lihtsalt!

      Kustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign