Pages

11. nov 2015

THE BOYFRIEND TAG


Hei hei!

Emilia Elisabeth tegi hiljuti oma abikaasaga selle tag'i ning pärast seda sain mitu vihjet, et me Jüriga võiks sama asja ette võtta. Tegimegi ära! Otsisin erinevaid küsimusi ning valisin 16, millele siis vastuseid pärisin. Meile endale tundus, et igavad küsimused, nii et kel veel huvi meie tegemiste kohta, küsigu kommentaarides! Jüri vastused on esimesed, minu kommentaarid kaldkirjas :)

1. Kus me kohtusime?

Namaste poes.
Kohtusime mu endise töökaaslase korraldatud tee-tseremoonia õhtul, Namastes (Jüri viis seda läbi).

2. Milline oli meie esimene kohting?

Linnahalli peal ja ümber, tegime pilte ja võitlesime tuulega.
Vot mina poleks arvanudki, et see meie esimene kohting oli... :D See oli hästi spontaanne õhtu, kus mu sõber Sten tuli enne päikeseloojangut mu töö juurde, et siis kiiresti Linnahalli katusele pildistama minna. Samal hetkel astus Jüri poe uksest sisse ja siis ma otsustasingi, et kutsun ta kaasa! Hiljem jõime kolmekesi teed ja öösel kuulasime Clazzis muusikat. Natukene romantiline oli siis küll, kui ühel hetkel kahekesi Kalasadamas kivi peal lamasime ja tähti vaatasime... :)

3. Mis oli su esimene mulje minust?

Mäletan su kaabut ja punaseid huuli.
Eelmine sügis kandsin pea iga päev musta kaabut ja väga väga palju meiki - enamasti siis vamp-punased huuled koos tumedate kulmudega.
Mina ei arvanud esimesel hetkel temast suurt midagi, aga reaalselt iga joodud teetassiga (Namaste tee-tseremoonial) armusin järjest rohkem!

4. Kas mul on veidraid kinnisideid. kui jah - siis millised?

(Pikk paus) Ei ole.
Jee.. ma tõesti ei obsessi millegi üle :D

5. Kui kaua me koos oleme olnud?

Aasta.
Saime tuttavaks september 2014 ja veebruar 2015 kolisime kokku. Minu jaoks saab aasta täis aastavahetuse paiku, aga tegelikult pole sellel mingit vahet, aastapäevi me ei pea:)

6. Mis on mu lemmik restoran?

Minu koduköök.
Oojaaa, Jüri tehtud kodused toidud on mu absoluutsed lemmikud!

7. Mille üle me kõige rohkem tülitseme/vaidleme?

Me ei vaidlegi.
:) Meil tõesti pole teemasid, mille üle tülitseda..

8. Mis on üks toit, mis mulle ei meeldi?

Kõik asjad, mida sa proovinud ei ole + paprika!
Olen süüdi! Lisaks veel oliivid, šampinjonid, maks... ja palju veel :D

9. Mis joogi ma restoranis telliksin?

Suure kannu vett.
Alati vett, mullita

10. Mu lemmik muusika?

Lüüriline trip-hop / minu Spotify Discover Weekly
Jüri Spotify on alati nii spot-on!

11. Mu silmavärv?

Rohekas-hallikas

12. Mu parim sõbranna?

Marta.
Marta ja mina oleme sõbrannad juba lasteaiast! Ei lähe päevagi mööda ilma igatsuseta (ta nimelt elab juba mitmendat aastat Prantsusmaal).

13. Mis koogi sa mulle sünnipäevaks teeksid?

Tofukoogi marjadega.
Legendaarne!

14. Mida ma võiksin tundide viisi teha?

Oma õetütre pilte vaadata,
Simsi mängida,
kaisutada.

Kõik täitsa tõsi, kuigi Simsi mul hetkel tegelikult pole ning seda mängisin viimati paar aastat tagasi.. Aga kui saaksin, siis vist mängiksin seda tõesti piinlikult palju :D Juba kodu kujundamine võtab vähemalt 3 h!

15. Kui ma saaksin elada ükskõik kus, siis kus ma elaksin?

Kuskil, kus on värske õhk ja pimedad ööd (tähti näha).
Mulle väga meeldib tähistaevas, mida kahjuks Tallinnas pole kunagi näha... Seega kindlasti kuskil maal, kus on palju rohelust, vaikust ja koduloomi :)

16.  Mu lemmik saade/saated?

America's Next Top Model 
Project Runway

Jeeessss, fänn forever!
Ainult, et ANTMil käib viimane hooaeg ja PR 14s hooaeg lõppes just väga pettumust valmistavalt! :( Võiksin veel algusest lõpuni kõiki SATC osasid vaadata, alati!

Ja kõik! Nagu öeldud, kui kellegi uudishimu jäi rahuldamata, siis võin kommentaarides veel küsimustele vastata :) Kas siis ise või lasen Jüril, oleneb küsimusest :D

Olge paid,
Marili

5 kommentaari:

 1. Kui sa ANTM-i fänn, siis piilu ka The Face' (Naomi Campbell saatejuht) kui sa juba seda vaadanud ei ole ;)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Jaa, olen kuulnud, aga vaadanud pole :) Kindlasti tsekkan üle!

   Kustuta
 2. Tohib uurida, miks PR lõpp sulle pettumust valmistas?

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ikka võid, minu arvates lihtsalt võitja polnud eriliselt innovatiivne, terve hooaja vältel olid tal probleemid, polnud pädev õmblemises. Tegi tihti samu asju ning finaal kollektsioon näitas seda eriti - crop-top ja seelikud, ja jälle, jälle jälle... lisaks - peale kleebitud lilled?! Suur pettumus lihtsalt, terve hooaeg tegelikult. Final 4st meeldis mulle vist ainult Kelly, kuigi ta pole minu stiil, siis areng läbi hooaja oli hüppeline ning ta pani ennast kogu aeg proovile!

   Kustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign