Pages

30. dets 2015

CRYSTAL TREE Jewelry

Hei hei!

Siin on korralik vaikus olnud, ma olen mõnuga aja maha võtnud ja perega olnud :) Loodetavasti teie samuti! Siiski tahaksin enne uut aastat postitada ühe toreda uudise - nimelt on olemas üks imeline hing nimega Triinu, kes teeb nii ilusaid kaelakeesid, et kuku pikali!! 

Mul avanes võimalus neid üks päev ise katsuda ning pildistada, kahjuks sain ainult kaks hüva pilti, teised ebaõnnestusid :( Seega ära vaata vaid neid pilte, vaid mine kindlasti kae neid ehteid ka facebookis, kus on palju imelisi pilte - SIIT!
 
Mul täna pikemat juttu ei olegi, tahtsin veel teile sellest avastusest teada anda ning nüüd saan rahulikult uut aastat vastu võtta :) Ja teate, mul on uue aastaga nii palju plaane! See aeg, mis ma nüüd siit blogist eemal olen olnud (kauem kui nädal juba!), olen avastanud nii palju hämmastavaid blogisid ning endalgi on palju uusi mõtteid, mida hoolega rakendama tuleb hakata (ka blogiväliseid)! Ma olen tõeliselt excited! :)


paipaipai ning head vanaaasta lõppu!

Marili

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign