Pages

10. dets 2015

#JONURM


Ägedad asjad juhtuvad ikka siis, kui kõige vähem ootad. Oleme Jüriga juba #jonurmi asju nii mõnigi kord Nu Nordikus vaadanud ning mina olen tegelikult Johannat juba väga väga mitu aastat jälginud, ta erinevaid blogisid ning tegemisi. Seega oli eriti kihvt, kui Annela Samuel, kellega ma olen juba palju-palju kordi koos pildistanud, tahtis nüüd hoopis Jüri kaamera ette võtta, koos Jo disainitud jopega. Mina tilbendasin niisama kaasas, haarasin ka kaamera paar korda kätte, et näha oma visiooni sellest pildistamisest. Annela omad tulevad hoopis teises stiilis, kasutasime välke, taskulampe ning muidugi on Annelal korralik kaameravarustus :) Ühte juba eile nägime ning see oli eriti awesome! More to come :)


2 kommentaari:

  1. Oh, see jope, super :) Ja pildid on väga head, ootan huviga juba teisi ka :)

    VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign