Pages

16. veebr 2016

I AM A YETIHei kõigile! Kuna ma pean täna täiega tubli olema ning tööd tegema, siis jagan kiirelt oma laupäevast riietust, millega #bloggersmarketil ja shoppamas sai käidud. Marketist siis nii palju, et seisime seal 5 minutit kõikide tüdrukute keskel ja siis jalutasime sama targa näoga välja kaa :D Meeletu rahvas! Hea uudis marketi tüdrukutele, kes kuuldavasti enamus asjad maha müüdud said :) minus tekitas see veelgi suuremat kevad-ootust, kuna siis toimub ''the OG'' blogijate kirbuturg, mis on alati meeletult lõbus olnud! + mul on töötoa kapp juba riietest üle voolamas!

Aga okei, ma praegu keelan ennast edasi kirjutamast, kuna ma tõesti pean tööd tegema. Varsti-varsti saan teile ka näidata, mille kallal olen vaeva näinud! Olen üsna elevil :)

Tsau!

1 kommentaar:

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign