Pages

31. märts 2016

BEHIND THE SCENESTeisipäeval läks üks mu unistusi täide - nimelt sain lõpuks Taavi Luhamaa kaamera ees olla! Olen Taaviga juba suhelnud pikemat aega, eelmine aasta tahtsime pulmapilte teha temaga, aga see läks nagu läks :) Kõigil kiired ajad. Kui ta nüüd minuga uuesti ühendust võttis, et plaanis hoopis stuudios midagi ette võtta, olin koheselt nõus! Võin julgelt väita, et minu elu kõige lemmikum pildistamine oli just see teisipäeva õhtune... Terve meeskond oli mõnus ja andekas, mina omalt poolt läksin karakterisse niivõrd sisse, et joonistatud pisaratele lisandus paar enda omagi. Vot nii võimas ja ehe kogemus! 

Siin paar telefoniga tehtud klõpsu, andmaks aimu, mis toimetasime. Mõned pildid Taavi kaamerast on juba päevavalgele ilmunud, jagan neid esimesel võimalusel, kui need hea kvaliteediga ka enda kätte saan :)

tsau!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign