Pages

21. märts 2016

MOEPARK 2016 - minu look ja muljed

Mõnusat kevade algust kõigile!

Päike särab, lumi sulab ning ma tahan natukene kirjutada laupäeval toimunud üritusest. Nimelt, juba 13. korda sai Paide üheks õhtuks kõige tähtsamaks moelinnaks Eestis, sest aset leidis MoePARK 2016. Mind kutsuti küll viimasel hetkel modelliks olema, kuid olin juba ära otsustanud (ja riided välja valinud), et lähen seekord publiku sekka ning jäin oma otsusega rahule - mulle küll nii väga meeldib see melu backstages, eriti eelmine aasta õhtujuhina, aga mõni kord on hea lihtsalt istuda ja kritiseerida.. :D

Korraldus oli super, vähemalt mulle tundus, saal nägi kihvt välja ning õhtujuhid olid nii nunnud! Nende kohmetu olek oli nii siiras ja ehe, naljad olid naljakad ning väljanägemine tip-top (tänud Montonile). Suur mure koht oli aga trepp, mille sarnast polnud kunagi olnud ning selgus ka põhjus, miks - nimelt esimese kollektsiooni ajal koperdasid mitu modelli ning trepp hakkas lihtsalt lagunema! Edaspidi hoidis terve saal hinge kinni, kui väikesed hirvepiigad kõrgetel kontsadel trepi peal kõndisid. Õnneks likvideeriti see mure ka kiirelt, aga komistamised jätkusid... Ma ei tea, äkki oli tõesti lava liiga libe.

Kollektsioonidest ma väga pikalt ei räägiks, lihtsalt liiga palju oli neid kordi, mil mul suur küsimärk otsa ees oli, aga riietest hullem oli minu meelest sel aastal stiliseering.. Lihtsalt nii mõistmatud akssessuaaride, meigi ja soengu valikud. Ah, ma olin väga kriitiline ikka :D hea lihtne seal publiku seas nokkida ja norida, eksole. Mulle mõned ikka meeldisid kaa, ikka kohe nii väga, et paneks kohemaid selga!

Minu enda riietus on pärit H&Mst ning Asosest, kaelas mu enda looming :)


Kes teist veel MoePARKi külastas või äkki vaatasite hiljem pilte? Mis lemmikud olid?

2 kommentaari:

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign