Pages

11. märts 2016

SILLE RANDVIIR clothing + natukene juttu


Foto- Jake FarraJake Farra - Photographer
Modellid- Marili Kõiv, Kertu Roosla
Kingad- suur aitäh Bershka!
Rõivad, meik- Sille Randviir

Mul on hea meel, et tean nii andekaid inimesi, üheks neist Sille, kellega olen kokku puutunud vaid paar korda, aga me klikkisime koheselt, seega ootan huviga meie järgmisi ettevõtmisi. Eile käisimegi Jake Farra stuudios, et Sille uued rõivad ülesse pildistada. Ma nii armastan neid uusi hõltse, lihtsalt imeliselt naiselikuks teevad olemise. 

Sorri, kui viimasel ajal olen väga üksluine olnud ning, tegelikult, mugavusest neid pildistamiste tulemusi jaganud olen. Tegelikult toimetan oma ehetega järjekindlalt, samuti on mul pühapäeval sünnipäev, nii et tähistamisi jagub kahele päevale, homme õhtul teeme sõbrannadega ühe toreda 70ndate stiilis istumise ning pühapäeval tuleb mu pere Eesti erinevatest nurkadest kokku, et me saaks koos lõunatada :) Seega, juba varsti palju rohkem elulisi jutte! 


Täna ootan aga Piiat ja Kamillat enda juurde, et me koos videoid filmida! Ma ei ole kuskil aasta otsa juba midagi ägedat filminud (okei, tegelikult olen, aga seda jagan varsti-varsti) ja elevus on suur! Me teeme ''Guess the youtuber'' Eesti versiooni ehk siis ''arva see blogija'' vms, loodetavasti saab nalja ning teil on seda tore vaadata :D
Seniks aga, olge mõnusad, nautige reedet ja nädalavahetust, ma juba tean, et mul tuleb best ever nädalavahetus,  olen juba praegu nii õnnelik :)

tsau!

2 kommentaari:

  1. Ahhh, nii mõnusad naiselikud ja lendlevad rõivad!

    Väga-väga meeldivad :)

    VastaKustuta
  2. Oo, see mantel-kleit on nii kena! Minagi vist kannaks, kuigi sellised alternatiivsemad asjad väga ei sobi mulle...

    VastaKustuta

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign