Pages

8. apr 2016

FURBALL

komplekt H&M, kampsun Lindex


Meenutame korra jälle kevadise moenädala meeldivat õhtut, mil ma esimest korda Kultuurikatlas käisin ning Kamillaga moodi vaatlesin. Tahtsin kirjutada algselt ''nautisin'', aga seda ma kahjuks ei teinud. Küll aga nautisin täiega seda pildistamist, mis oli nii spontaanne, aga tulemus niivõrd äge! Aitähh Kamilla imeliste piltide eest!

Teistel teemadel  - käisin eile esimest korda elus kulmude hoolduses ning olen nii rahul! Mõtlesin sellest ka postituse teha, ehk kellelgi just mõlgub mõtteis kulmukaart veidi korrastada, mina soovitan oma tegijat küll 100%!
Samuti tahan tänada kõik nii ilusa vastuvõtu eest, mul tõesti oli raske seda videot teile kõigile jagada, aga see tagasiside on olnud ainult i-me-li-ne! See on väga innustav ning ma juba mõtlen uutele videotele, postitustele, mida teha saaksin, sarnastel teemadel. Kui mingeid kindlaid ideid kellelgi on, siis kirjutage kommentaaridesse :) aitäh!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Copyright @ STORY TELLING. Blog Design by KotrynaBassDesign